Βασικές Αρχές της Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών

Εκδότης:
Broken Hill Publishers Ltd
Έτος:
2017
ISBN:
9789963258918
Σελίδες:
576
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βασικές Αρχές της Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών
Τιμή εκδότη:€35,00
Η τιμή μας: €33,25
Βασικές Αρχές της Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών
Το παρόν βιβλίο αποτελεί την πρώτη και πιο σύγχρονη συνεισφορά στην αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Αποτυπώνει εύστοχα την τρέχουσα κατάσταση της ΔΕΔ και τοποθετεί με ουσιαστική τάξη και συνέπεια τις προσεγγίσεις που μέχρι τώρα συχνά αναπτύχθηκαν, συζητήθηκαν και αξιοποιήθηκαν μεμονωμένα.

Οι «Βασικές αρχές της Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών» πηγάζουν από τις σταθερές βάσεις που έχει θέσει η πρόσφατα εφαρμοσμένη έρευνα της ΔΕΔ. Στηρί-ζονται σε επιστημονικά βάσιμες πρακτικές, εκμεταλλεύονται δηλαδή στοιχεία αντί να εξαρτώνται από πεποιθήσεις. Αυτό είναι και το στοιχείο που διαφοροποιεί ξεκάθαρα αυτήν την πολύ χρήσιμη έκδοση από πολλές προηγούμενες. Συγκεκριμένα, παρέχει στη ΔΕΔ την αξιοπιστία που απαιτεί ένας ακόμα νέος και αναπτυσσόμενος κλάδος.

Ακόμα και το ίδιο το βιβλίο, αποτελεί ένα αποτελεσματικό μέσο παρουσίασης που αναδεικνύει τη σημασία μιας νέας τάξης διαδικασιών, δηλαδή μακροχρόνιων, διεθνώς κατανεμημένων, περίπλοκων και ευέλικτων επιχειρησιακών διαδικασιών. Σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για μια διαδικασία η οποία αφορά την από κοινού συγγραφή ενός βιβλίου από τέσσερεις συγγραφείς σε τέσσερεις διαφορετικές χώρες. Η ομάδα αντιμετώπισε αυτή την πρόκληση με εξαίσιο τρόπο και το αποτέλεσμα αποτελεί έναν εντυπωσιακό συνδυασμό των προσωπικών δυνάμεων κάθε συγγραφέα, βασισμένων στην κοινή τους αντίληψη για τις σημαντικές βασικές αρχές της ΔΕΔ και στο κοινό τους πάθος για το θέμα.
Τίτλος βιβλίου:Βασικές Αρχές της Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών
Εκδότης:Broken Hill Publishers Ltd
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789963258918
Στοιχεία έκδοσης: 2017
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες