Πληγωμένοι άγγελοι

Εκδότης:
Οξύ
Έτος:
2017
ISBN:
9789604363544
Σελίδες:
432
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πληγωμένοι άγγελοι
Τιμή εκδότη:€16,70
Η τιμή μας: €15,03
Πληγωμένοι άγγελοι
Ένα κρύο ανοιξιάτικο πρωί στην Κομητεία του Κορκ, δυο ψαράδες βρίσκουν έναν σωρό από μαύρα κουρέλια να επιπλέει στον ποταμό Μπλακγουότερ. Είναι το πρησμένο πτώμα του Πατέρα Χίνι, πρώην δάσκαλου μουσικής στο τοπικό σχολείο αρρένων. Τα χέρια και τα πόδια του είναι δεμένα, και στον λαιμό του υπάρχουν σημάδια στραγγαλισμού από σύρμα. Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως τον έχουν ευνουχίσει.

Η υπόθεση αυτή κλονίζει την κοινότητα, και η Αστυνόμος Κέιτι Μαγκουάιρ δέχεται έντονες πιέσεις να την κλείσει γρήγορα. Αλλά μετά ανακαλύπτεται κι άλλος δολοφονημένος ιερέας, με χτυπημένο και μελανιασμένο σώμα και τα μέλη του δεμένα σφιχτά... και με την ίδια βάναυση πληγή να κρύβεται κάτω από το ράσο του.

Η Κέιτι ανακαλύπτει στοιχεία που αποδεικνύουν μια φρικτή συγκάλυψη που σχετίζεται με το Ορφανοτροφείο του Αγίου Ιωσήφ. Όμως, οι συνάδελφοί της στην Γκάρντα, την Ιρλανδική αστυνομία, φοβούνται πως αν σκάψουν πολύ βαθιά, θα προκαλέσουν την οργή της Καθολικής επισκοπής. Εάν η Κέιτι θέλει να πιάσει τον δολοφόνο προτού αυτός ξαναχτυπήσει, θα χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπη με την ιεραρχία της εκκλησίας ολομόναχη, και να διαπεράσει ένα τείχος σιωπής που για δεκαετίες έκρυβε ένα συγκλονιστικά φριχτό μυστικό.

Ένα μυστικό που είναι, κυριολεκτικά, πέρα από κάθε φαντασία.
Τίτλος βιβλίου:Πληγωμένοι άγγελοι
Εκδότης:Οξύ
Συντελεστές βιβλίου:Masterton Graham (Συγγραφέας)
Μουντοκαλάκη, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789604363544
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2017
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες