Το ενυδρείο

Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος:
2008
ISBN:
9789600222043
Σελίδες:
463
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το ενυδρείο
Τιμή εκδότη:€20,24
Η τιμή μας: €18,22
στο καλάθι
Το ενυδρείο
Νεαρός αξιωματικός Βίκτορ Σουβόροφ επιλέγεται να υπηρετήσει αρχικά στις Ειδικές Δυνάμεις και στη συνέχεια στη σοβιετική στρατιωτική αντικατασκοπία.
Εκπληρώνει με ζήλο τα καθήκοντά του νομίζοντας πως υπηρετεί την πατρίδα του. Συμμετέχει σε στρατιωτικές ασκήσεις, φοιτά σε μυστικές ακαδημίες προετοιμασίας επαγγελματιών κατασκόπων, οι οποίοι δρουν με διπλωματική κάλυψη στις χώρες της Δύσης, πραγματοποιεί αποστολές στο εσωτερικό της ΕΣΣΔ που στόχο έχουν τη σπίλωση και την εξόντωση μελών αντίπαλων φατριών μέσα στους κόλπους της GRU αλλά και του Κόμματος.
Μετά την επιτυχή φοίτηση σε μυστική ακαδημία, βρίσκεται στη Βιένη ως νεαρός αξιωματικός κατασκοπίας και αρχίζει τη δράση του η οποία εκτείνεται σε διάφορες χώρες. Σιγά-σιγά όμως αρχίζει να αμφιβάλλει, να έχει ερωτήματα και διλήμματα σχετικά με τους στόχους της δράσης του.
Μερικά μοιραία γεγονότα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τη δράση των εχθρικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά με τις φατρίες στους κόλπους της, τον οδηγούν στην τελική του απόφαση.

Το "Ενυδρείο" είναι ένα βιβλίο για κατασκόπους, ένα βιβλίο για τους άντρες εκείνους που θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της πατρίδας, ή έτσι νομίζουν.
Είναι ένα βιβλίο για τους αφανείς ήρωες που τελικά από θύτες μετατρέπονται σε θύματα ενός γιγαντιαίου, αόρατου μηχανισμού, ο οποίος τρέφεται από τις ίδιες τις σάρκες του.
Το "Ενυδρείο" είναι ένα βιβλίο για την ελάχιστα γνωστή στρατιωτική αντικατασκοπία, γραμμένο από έναν αυτόπτη και αυτήκοο μάρτυρα.
Συγγραφέας του ο Βλαδίμηρος Μπογκντάνοβιτς Ρεζούν, πρώην αντισυνταγματάρχης της GRU ο οποίος αυτομόλησε στη Δύση στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου και στη συνέχεια έγινε πετυχημένος συγγραφέας κατασκοπικών μυθιστορημάτων.

Το "Ενυδρείο" έχει ήδη μεταφραστεί σε 27 γλώσσες, ενώ στη σύγχρονη Ρωσία έχει κάνει πάνω από 70 εκδόσεις πουλώντας εκατομμύρια αντίτυπα.
Τίτλος βιβλίου:Το ενυδρείο
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαζήση
Συντελεστές βιβλίου:Suvorov, Viktor (Συγγραφέας)
Τριανταφυλλίδης Δημήτρης Β. (Μεταφραστής)
ISBN:9789600222043
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Σημείωση:Ο τίτλος πρωτοτύπου είναι γραμμένος στα ρωσικά.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες