Σύγχρονες δημόσιες σχέσεις

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2017
ISBN:
9789604617739
Σελίδες:
456
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σύγχρονες δημόσιες σχέσεις
Τιμή εκδότη:€29,00
Η τιμή μας: €26,10
Σύγχρονες δημόσιες σχέσεις
Είτε σπουδάζετε δημόσιες σχέσεις είτε αναζητάτε μια ευκαιρία για να εισέλθετε σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και αναπτυσσόμενους κλάδους της εποχής μας -ακόμα και αν απλώς θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τις δημόσιες σχέσεις- το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό για εσάς!

Η νέα έκδοση αυτού του εγχειριδίου με την παγκόσμια αναγνώριση εξετάζει τις ραγδαίες αλλαγές στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων και περιλαμβάνει ένα αναθεωρημένο και διευρυμένο κεφάλαιο για τις ψηφιακές δημόσιες σχέσεις. Είναι ένας πλήρης οδηγός για τις δημόσιες σχέσεις, και καλύπτει: δημόσιες σχέσεις στον χώρο της μόδας, διαχείριση εκδηλώσεων, επικοινωνία και διαχείριση κρίσεων, δημόσιες σχέσεις στον χώρο της πολιτικής, δημόσιες σχέσεις διασημοτήτων, και εταιρική επικοινωνία.

Συνδυάζει πρακτικές συμβουλές με μια σε βάθος ανάλυση αυτού του συναρπαστικού και αινιγματικού κλάδου, των ηθικών διλημμάτων που ανακύπτουν, και του ρόλου των δημοσίων σχέσεων στον σύγχρονο κόσμο -μεταξύ άλλων, μελετά και την κομβικής σημασίας σύνδεση των δημοσίων σχέσεων με τα ΜΜΕ.

Το βιβλίο "Σύγχρονες δημόσιες σχέσεις" περιλαμβάνει πλήθος παραδειγμάτων από ολόκληρο τον κόσμο και προσφέρει μια νέα, γλαφυρή και ρεαλιστική άποψη επί του θέματος, με βάση τον σπάνιο συνδυασμό προσόντων που διακρίνει τους συγγραφείς του: πείρα σε κορυφαίο επίπεδο, γνώσεις εκ των έσω, και πολλά χρόνια διδασκαλίας και συγγραφικού έργου για τις δημόσιες σχέσεις.
Τίτλος βιβλίου:Σύγχρονες δημόσιες σχέσεις
Τίτλος πρωτότυπου:The Authoritative Guide to Public Relations, 2nd ed.
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Morris, Trevor (Συγγραφέας)
Goldsworthy, Simon (Συγγραφέας)
Αρκουδέας, Παναγιώτης (Μεταφραστής)
Μαυρίδης, Σάββας (Επιμελητής)
ISBN:9789604617739
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2017
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες