Βιοτεχνολογία με στοιχεία βιοχημικής μηχανικής

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2017
ISBN:
9789604564866
Σελίδες:
272
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βιοτεχνολογία με στοιχεία βιοχημικής μηχανικής
Τιμή εκδότη:€21,20
Η τιμή μας: €19,08
Βιοτεχνολογία με στοιχεία βιοχημικής μηχανικής
Η εξέλιξη της Μοριακής Βιολογίας και της Βιοτεχνολογίας στη συνέχεια, τα τελευταία χρόνια ήταν εντυπωσιακά γρήγορη. Οι νέες κατευθύνσεις, η κλωνοποίηση (αναπαραγωγική και θεραπευτική) πέραν του ανασυνδυασμού του DNA, ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των προϊόντων που παίρνουμε από κυτταροκαλλιέργειες (πρωτογενείς και δευτερογενείς μεταβολίτες), η ρύθμιση των μεταβολικών σταδίων, η ανακάλυψη νέων βιοκαταλυτών (ενζύμων και μικροοργανισμών) κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη επανέκδοσης και φυσικά συμπλήρωσης και διεύρυνσης των όσων αναφέρονται στην πρώτη έκδοση.

Όπως δηλώνει και ο τίτλος του, το βιβλίο περιλαμβάνει και στοιχεία Bιοχημικής Μηχανικής. Είναι προφανές, άλλωστε, ότι η παραγωγή ενός βιοτεχνολογικού προϊόντος περνά μέσα από τον βιοαντιδραστήρα, τα είδη του, το σχεδιασμό του, τις διεργασίες παραλαβής του και τη μοντελοποίηση της διεργασίας.

Στη δεύτερη αυτή έκδοση συμπεριλήφθησαν επιπλέον κεφάλαια (με αναφορά στη Βιοοργανική Xημεία), ενώ τα υπάρχοντα εμπλουτίστηκαν και σε ορισμένα προστέθηκαν και ασκήσεις-προβλήματα. H προσθήκη τους θεωρήθηκε αναγκαία για μια πιο ολοκληρωμένη θεώρηση στο αντικείμενο.
Τίτλος βιβλίου:Βιοτεχνολογία με στοιχεία βιοχημικής μηχανικής
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Λιακοπούλου - Κυριακίδου, Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789604564866
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2017
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες