Maid Mom Made Mermaid

Εκδότης:
Σοκόλη
Έτος:
2017
ISBN:
9786185139742
Σελίδες:
80
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Maid Mom Made Mermaid
Τιμή εκδότη:€8,48
Η τιμή μας: €7,63
Maid Mom Made Mermaid
Το βιβλίο του Γιώργου είναι ένα μεγάλο ψυχικό τοπίο. [...] Στο έργο του πρωταγωνιστεί η μητέρα -ως τοπίο αυτή τη φορά-, τοπίο συναισθημάτων και ελλείψεων, μνήμης και τραυμάτων, υποθέσεων και βεβαιοτήτων. Όπως σε όλα τα τοπία, υπάρχουν φωτεινές και σκοτεινές περιοχές, απότομες χαράδρες και σκιερά ήσυχα μέρη, βιώματα και μυθοπλασία, ρεαλισμός και φαντασία. Υπάρχουν τα σκούρα και ζοφερά πολλές φορές χρώματα και τα ήρεμα νερά, οι καταιγίδες και τα άνθη. Υπάρχει πάντα και κάτι αόρατα απειλητικό που μπορεί να διαταράξει οριστικά αυτό το τοπίο, κάτι κρυμμένο στην άκρη της εικόνας ή πίσω από τις λέξεις της φαντασίας.
(Αργυρώ Μποζώνη)


Το πρώτο μέρος του έργου έκανε πρεμιέρα τον Μάρτη του 2017 στο Εδιμβούργο με τον τίτλο "MAIDen" και έπειτα στην Αθήνα. Η παράσταση ήταν υπό την αιγίδα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ).
Τίτλος βιβλίου:Maid Mom Made Mermaid
Εκδότης:Σοκόλη
Συντελεστές βιβλίου:Νικολαΐδης, Γιώργος, 1980- (Συγγραφέας)
ISBN:9786185139742
Σειρά εκδότη:Ελληνικό Θέατρο
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2017
Σημείωση:Το πρώτο μέρος του έργου έκανε πρεμιέρα τον Μάρτη του 2017 στο Εδιμβούργο με τον τίτλο "MAIDen" και έπειτα στην Αθήνα. Η παράσταση ήταν υπό την αιγίδα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ).
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Θέατρο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες