Ιατρικός βελονισμός (τ.1)

Η αρχαιότερη σύγχρονη μέθοδος θεραπείας
Εκδότης:
Εκδόσεις Ροτόντα
Έτος:
2017
ISBN:
9789606894800
Σελίδες:
776
Ιατρικός βελονισμός
Τιμή εκδότη:€145,00
Η τιμή μας: €137,75
Ιατρικός βελονισμός (τ.1)
Πριν από 3000 και πλέον χρόνια, πρωτοπόροι Κινέζοι άνοιξαν με τον βελονισμό, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μονοπάτια θεραπείας, που εξακολουθούν να ανακουφίζουν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη. Ο βελονισμός ως αυτόνομη και συμπληρωματική θεραπεία, όπως εξελίχθηκε και με τη συνδρομή κορυφαίων επιστημόνων της δυτικής ιατρικής κοινότητας, είναι το αντικείμενο αυτού του βιβλίου. Ο συγγραφέας του, καθηγητής, δρ. Δημήτριος Βασιλάκος, δεν περιορίζεται σ' ένα εκπαιδευτικού χαρακτήρα σύγγραμμα. Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται αμέσως ότι στόχος και προσδοκία του μαζί ήταν, από την αρχή, να εμπνεύσει, παράλληλα, τις μελλοντικές γενιές ιατρών βελονιστών.

Στις 780 σελίδες του βιβλίου, θεωρία και καθημερινή ιατρική πράξη, προσωπική και διεθνής εμπειρία και αποτελέσματα κλινικών μελετών συμπληρώνεται για να αποτυπωθεί βήμα βήμα η θεραπευτική αυτή μέθοδος, με πλήρη τεκμηρίωση. Ο στόχος αυτός υπηρετείται και με την εξαιρετικά παραστατική εικονογράφηση, για την οποία αξιοποιήθηκε η νέα τεχνολογία του 3D. Υπάρχει κάτι που λείπει και αυτό είναι τα Trigger Points και ορισμένα μικροσυστήματα, αλλά μόνο γιατί θα αποτελέσουν αντικείμενο του δεύτερου τόμου της έκδοσης λόγω μεγάλης σπουδαιότητάς τους.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα βιβλίο, που θα αποτιμηθεί ως σταθμός στην ιστορία του βελονισμού στην Ελλάδα, καθώς αναδεικνύει θεμελιωμένα το επιστημονικό κύρος της αρχαιότερης, σύγχρονης μεθόδου θεραπείας.
Τίτλος βιβλίου:Ιατρικός βελονισμός
Υπότιτλος βιβλίου:Η αρχαιότερη σύγχρονη μέθοδος θεραπείας
Εκδότης:Εκδόσεις Ροτόντα
Συντελεστές βιβλίου:Βασιλάκος, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789606894800
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2017
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες