H ξεχασμένη λεγεώνα (τ.1)

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2022
ISBN:
9789606233876
Σελίδες:
560
Εξώφυλλο:
Μαλακό
H ξεχασμένη λεγεώνα
Τιμή εκδότη:€22,90
Η τιμή μας: €20,61
στο καλάθι
H ξεχασμένη λεγεώνα (τ.1)
Μικρά Ασία, 53 π.Χ.

Τα απομεινάρια ενός κάποτε ισχυρού ρωμαϊκού στρατού πολεμούν για την ίδια τους τη ζωή στα πέρατα του γνωστού κόσμου. Ανάμεσά τους, τρεις άντρες, που τους ενώνει μια φιλία σφυρηλατημένη στα πεδία μαχών ενός μάταιου πολέμου, πολεμούν για τη ζωή τους στο όνομα της τιμής, της ελευθερίας... και της εκδίκησης!

Ο Ταρκύνιος είναι Ετρούσκος, πολεμιστής και μάντης, γεννημένος εχθρός της Ρώμης αλλά καταδικασμένος να πολεμά στις τάξεις της Ξεχασμένης Λεγεώνας στην υπηρεσία της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας.

Ο Βρέννος είναι Γαλάτης. Οι Ρωμαίοι ξεκλήρισαν την οικογένειά του. Γίνεται ένας από τους πιο τρομερούς μονομάχους της εποχής του - και μέντορας του μικρού σκλάβου Ρωμύλου, που μέρα νύχτα ονειρεύεται να δραπετεύσει.

Ο Ρωμύλος και η Φαβιόλα είναι δίδυμα αδέλφια, γεννημένοι σκλάβοι, καρπός βιασμού της μητέρας τους από ένα μεθυσμένο αριστοκράτη. Στα δεκατρία τους χρόνια αλλάζουν ιδιοκτήτες - ο Ρωμύλος πουλιέται σε μια σχολή μονομάχων και η Φαβιόλα σε ένα πορνείο, όπου θα προσελκύσει την προσοχή ενός από τους ισχυρότερους άντρες της Ρώμης.

Οι μοίρες των τεσσάρων χαρακτήρων ενώνονται σε αυτό το μοναδικό μυθιστόρημα, που ξεκινά σε μια διεφθαρμένη, παρηκμασμένη Ρώμη, ανάστατη από τη βία και την πολιτική αντιπαλότητα, και καταλήγει πολύ μακριά, στις εσχατιές του τότε γνωστού κόσμου.

"Ένα συναρπαστικό ιστορικό μυθιστόρημα, που απεικονίζει με εξαιρετική λεπτομέρεια το χάος, τη βία αλλά και τη μεγαλοπρέπεια της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας του 1ου π.Χ. αιώνα."
Booklist
Τίτλος βιβλίου:H ξεχασμένη λεγεώνα
Τίτλος πρωτότυπου:The Forgotten Legion
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Kane, Ben (Συγγραφέας)
Βέμπος, Θανάσης (Μεταφραστής)
ISBN:9789606233876
Σειρά εκδότη:Το Χρονικό της Ξεχασμένης Λεγεώνας
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2022
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες