Ανάμεσα στις λεμονιές

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2017
ISBN:
9789604617647
Σελίδες:
352
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανάμεσα στις λεμονιές
Τιμή εκδότη:€15,50
Η τιμή μας: €13,95
στο καλάθι
Ανάμεσα στις λεμονιές
Η Άννα πίστευε ότι θα ζούσε με τον Μαξ για πάντα. Έτσι, όταν ο γάμος της κλονίζεται, όλος της ο κόσμος καταρρέει. Θέλοντας να μείνει για λίγο μόνη, δέχεται την πρόταση του πατέρα της ν' αφήσει την Αγγλία και να περάσει μαζί του το καλοκαίρι στο μικρό νησί του Αιγαίου απ' όπου κατάγεται.

Εκεί, όμως, θ' ανακαλύψει τυχαία κάποια παλιά γράμματα της θείας της που θα φέρουν στο φως έναν χείμαρρο οικογενειακών μυστικών, καλά κρυμμένων για πάνω από εξήντα χρόνια, και θ' αποκαλύψουν μια συνταρακτική ιστορία που ξεκινάει από την Ελλάδα στις αρχές του 20ού αιώνα και καταλήγει στη Νάπολη με τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ανάμεσα στις λεμονιές, ανάμεσα στους ήχους, τα χρώματα και τον εκτυφλωτικό ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού, η Άννα θα μάθει πράγματα για την οικογένειά της που αγνοούσε. Πράγματα που θα τη λυτρώσουν από το παρελθόν και θα την κάνουν να δει το παρόν και το μέλλον με άλλα μάτια...


Στο πρώτο μυθιστόρημά της η Νάντια Μαρκς αφηγείται με γλαφυρότητα και ζωντάνια μια συγκινητική ιστορία που θα σας μαγέψει.
Τίτλος βιβλίου:Ανάμεσα στις λεμονιές
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Marks, Nadia (Συγγραφέας)
Τσιρώνη Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604617647
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2017
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες