Μια αληθινή ιστορία

Εκδότης:
Utopia
Έτος:
2017
ISBN:
9789609928069
Σελίδες:
440
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μια αληθινή ιστορία
Τιμή εκδότη:€18,50
Η τιμή μας: €16,65
στο καλάθι
Μια αληθινή ιστορία
Tι θα έκανες αν ο στενότερος "φίλος" σου προσπαθούσε να κλέψει τη ζωή σου; Ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα από τη βραβευμένη συγγραφέα Delphine de Vigan.

"Σήμερα ξέρω ότι η Λ. είναι ο ένας και μοναδικός λόγος της ανικανότητάς μου και ότι τα δύο χρόνια που ήμασταν δεμένες παραλίγο να με κάνουν να σιωπήσω για πάντα".

Η Ντελφίν αντιμετωπίζει αμήχανα την απροσδόκητη επιτυχία του τελευταίου μυθιστορήματός της. Αλλά η αμηχανία της εξελίσσεται σε υπαρξιακή αγωνία όταν ανακαλύπτει ότι της είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσει το επόμενο βιβλίο της. Τότε εισβάλλει στη ζωή της η Λ. και, διεκδικώντας ρόλο φύλακα-αγγέλου, κλονίζει μεθοδικά και ύπουλα την ήδη εύθραυστη ισορροπία της.

Η Λ. ήταν το είδος της γυναίκας που γοητεύει. Η Ντελφίν νιώθει ακαταμάχητη έλξη απέναντί της, η φιλία τους εδραιώνεται, οι συναντήσεις, οι σημειώσεις και τα κείμενά τους γίνονται κοινά. Η Λ. διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της Ντελφίν μέχρι που παίρνει κυριολεκτικά τον έλεγχο, την αναστατώνει βαθιά, σταθερά και ύπουλα. Γίνεται το αρπακτικό που τα νύχια του συνθλίβουν τον εγκέφαλό της.

Το δημιουργικό αδιέξοδο είναι ο καμβάς αυτού του συγκλονιστικού μυθιστορήματος, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και κτίζεται με τις εντάσεις και τις ανατροπές ενός αυθεντικού θρίλερ.

Διεθνές Bestseller!!

Έχει μεταφραστεί σε 24 γλώσσες και έχει σημειώσει πωλήσεις περισσότερων του 1 εκατομμυρίου αντιτύπων στη Γαλλία.
Τίτλος βιβλίου:Μια αληθινή ιστορία
Τίτλος πρωτότυπου:D'après une histoire vraie
Εκδότης:Utopia
Συντελεστές βιβλίου:De Vigan, Delphine (Συγγραφέας)
Πατεράκη - Γαρέφη, Μήνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789609928069
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2017
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες