To ευχαριστώ του Ναπολέοντα

Στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στο κατασκηνωτικό ιδεώδες
Εκδότης:
Γράφημα
Έτος:
2017
ISBN:
9786185271091
Σελίδες:
320
Εξώφυλλο:
Μαλακό
To ευχαριστώ του Ναπολέοντα
Τιμή εκδότη:€5,00
Η τιμή μας: €4,75
To ευχαριστώ του Ναπολέοντα
Το βιβλίο μου είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση ενός διαφορετικού τρόπου ζωής. Μιας ζωής γεμάτης όνειρα και προσδοκίες. Σε εκείνους που με το παράδειγμά τους με ενέπνευσαν να έχω ανθρώπινες ευαισθησίες. Σε εκείνους που πιστεύουν πως στη ζωή πρέπει πρώτα να δίνεις και μετά να παίρνεις. Σε εκείνους που βρίσκει ανταπόκριση μέσα τους η αρχή ότι στη ζωή πρέπει πρώτα να γίνεσαι κωπηλάτης και μετά κυβερνήτης.

Σε εκείνους που αφιέρωσαν όλη τη ζωή τους υπηρετώντας τη νεολαία τον αθλητισμό και τους ανθρώπους. Σε εκείνους που με το παράδειγμά τους μας εμπνέουν να προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι, προσφέροντας αγάπη και βοήθεια στους συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους.

Στα 65 χρόνια ενεργούς ανάμιξής μου με τον αθλητισμό, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν μεγάλο αριθμό σπουδαίων ανθρώπων που ανάλωσαν ολόκληρη τη ζωή τους υπηρετώντας την αθλητική ιδέα και τον πολιτισμό οι οποίοι - με το παράδειγμά τους και την αφοσίωσή τους σε εκείνο που υπηρετούσαν - με δίδαξαν πολλά.

Ακόμα, 58 καλοκαίρια από τη ζωή μου τα διέθεσα υπηρετώντας τον κατασκηνωτικό θεσμό, μέσω του οποίου περισσότερα από 150.000 μικρά παιδιά και 25.000 στελέχη (προπονητές, ομαδάρχες, κοινοτάρχες κ.λπ.) μου χάρισαν την αγάπη τους και τους έδωσα την ψυχή μου. Σ’ αυτούς θα πρέπει να προσθέσω τους 200.000 τουλάχιστον γονείς, παππούδες, γιαγιάδες των παιδιών, με τους οποίους συνεργάστηκα σε θέματα που είχαν σχέση με το πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά τους να γίνουν καλύτερα.

Και ασφαλώς δεν θα πρέπει να ξεχάσω τα 15 χρόνια που υπηρέτησα ως Διευθυντής στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο με 10 αθλητικές Ομοσπονδίες στην ευθύνη μου, τα πέντε χρόνια που υπηρέτησα ως αναπληρωτής Επιθεωρητής Φυσικής Αγωγής στη Χαλκιδική, τα 28 χρόνια στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή ως υπεύθυνος Αθλητισμού και Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων, τα 17 χρόνια μου στο ωραιότερο ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Κολλέγιο, τις αξέχαστες διεθνείς λαογραφικές επιτυχίες του Χορευτικού Ομίλου του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου και, τέλος, τη συμβολή μου στην ίδρυση της αλυσίδας Γυμναστηρίων Vis Vitalis και της Σχολής Αερόμπικ Grafts.

Προς όλους τους ανωτέρω που συνεργάστηκα στο τέλος αυτής της εκ βαθέων εξομολόγησής μου, παραθέτω - εκτός από ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - μερικούς "Ναπολεόντιους" προβληματισμούς για τη ζωή, απόρροια των εμπειριών που απέκτησα από την ενεργό ανάμιξη με όλα τα ανωτέρω, με την ελπίδα ότι σε κάτι θα τους βοηθήσουν!
Τίτλος βιβλίου:To ευχαριστώ του Ναπολέοντα
Υπότιτλος βιβλίου:Στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στο κατασκηνωτικό ιδεώδες
Εκδότης:Γράφημα
Συντελεστές βιβλίου:Ντέμος, Ναπολέων (Συγγραφέας)
ISBN:9786185271091
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2017
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες