Προώθηση της φυσικής δραστηριότητας

Οδηγός για κοινωνική δράση
Εκδότης:
Δίσιγμα
Έτος:
2016
ISBN:
9789609495172
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προώθηση της φυσικής δραστηριότητας
Τιμή εκδότη:€30,00
Η τιμή μας: €27,00
στο καλάθι
Προώθηση της φυσικής δραστηριότητας
Είτε απλώς ενδιαφέρεστε για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας, είτε έχετε εμπειρία στην προώθηση της υγείας και της ευεξίας αλλά χρειάζεστε νέες ιδέες για να βελτιώσετε ή να επεκτείνετε υπάρχοντα προγράμματα, η δεύτερη έκδοση του βιβλίου Προώθηση της Φυσικής Δραστηριότητας: Οδηγός για Κοινωνική Δράση, σας παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε:

- Πληροφόρηση για τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας, όπως πρόληψη της παχυσαρκίας και διαχείριση των χρόνιων παθήσεων, καθώς και στόχους και κατευθυντήριες γραμμές για διάφορους τύπους φυσικής δραστηριότητας που θα σας βοηθήσουν να επιχειρηματολογήσετε σχετικά με τα προγράμματα παρεμβάσεών σας.

- Πρακτική ανασκόπηση προτεινόμενων τεκμηριωμένων παρεμβάσεων με συμβουλές και παραδείγματα προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις παρεμβάσεις στη δική σας κοινότητα.

- Ευέλικτο λεπτομερές πλάνο για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση προγραμμάτων σε οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον, είτε σε ατομικό επίπεδο είτε σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις.

- Εκτενή κατάλογο επιπρόσθετων πηγών που θα σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό παρεμβάσεων, όπως έναν κατάλογο υπηρεσιών και οργανώσεων που ενδιαφέρονται για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας, καθώς επίσης και αποσπάσματα από την έκθεση του Επικεφαλής Υγειονομικών Υπηρεσιών για τη φυσική δραστηριότητα και την υγεία.

- Απτά παραδείγματα, προτάσεις και συμβουλές από διάφορους χώρους προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερες ιδέες για το σχεδιασμό των παρεμβάσεων σε επίπεδο κοινότητας.
Αυτή η φιλική προς το χρήστη πηγή έχει ενημερωθεί πλήρως, ώστε να συμπεριλάβει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αναπτυσσόμενο αυτό τομέα. Η νέα έκδοση ασχολείται με θέματα τα οποία διαρκώς προκύπτουν και σχετίζονται με τη φυσική δραστηριότητα και τη δημόσια υγεία εστιάζοντας σε παρεμβάσεις φυσικής δραστηριότητας σε όλη την κοινότητα. Περιλαμβάνει ενημερωμένες συνόψεις των στόχων εθνικής υγείας και τις πιο σύγχρονες προτάσεις φυσικής δραστηριότητας για ενήλικες, παιδιά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που μπορούν να λειτουργήσουν ως θεμέλιο των προγραμμάτων σας. Θα βρείτε επίσης μια λεπτομερέστερη ανάλυση σχετικά με τη δημιουργία συνεργασιών, ώστε να ενδυναμώσετε την αποτελεσματικότητα και προβολή των προγραμμάτων σας, και εκτενή αναφορά αξιολόγησης προγραμμάτων.

Η "Προώθηση της φυσικής δραστηριότητας: Οδηγός για κοινωνική δράση", Δεύτερη Έκδοση, αποτελεί μια σημαντική πηγή με συμβουλές, ιδέες, έμπνευση και πληροφόρηση η οποία θα σας βοηθήσει να εισάγετε την υγεία και την ευεξία στη δική σας κοινότητα.
Τίτλος βιβλίου:Προώθηση της φυσικής δραστηριότητας
Υπότιτλος βιβλίου:Οδηγός για κοινωνική δράση
Τίτλος πρωτότυπου:Promoting Physical Activity
Εκδότης:Δίσιγμα
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Brown, David (Συγγραφέας)
Health, Gregory W. (Συγγραφέας)
Martin, Levin-Sarah (Συγγραφέας)
Λασκαράκη, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789609495172
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2016
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Άσκηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες