Δίδυμες φλόγες: Το φίδι του ωκεανού

Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2017
ISBN:
9786185218669
Σελίδες:
440
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δίδυμες φλόγες: Το φίδι του ωκεανού
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Δίδυμες φλόγες: Το φίδι του ωκεανού
Μια επική περιπέτεια στη θάλασσα. Η Άνια, ανακαλύπτοντας ποια είναι στο πρώτο βιβλίο "Ο Βωµός των Πέντε Βουνών", κινητοποιηµένη από την αγάπη της και την αποφασιστικότητά της, σαλπάρει για ένα δύσκολο ταξίδι µε οµηρικά εµπόδια µέσα στη θάλασσα. Αντιµετωπίζει τροµερά τέρατα και απάνθρωπες συνθήκες, όµως έχει ήδη δοµήσει έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα, σπάνιο για γυναίκα. Η θηλυκή της αέρινη φύση συνυπάρχει αρµονικά µε το έντονο πάθος, την τόλµη, την αυτοθυσία. Ένας συνδυασµός που αρµόζει σε µια αληθινή πριγκίπισσα-πολεµίστρια.
Οι σύντροφοί της θα σταθούν ακοίµητοι φρουροί στο πλευρό της. Σκοπός, ανδρεία, θάρρος, αλήθεια, κουράγιο, τιµή, φως, φιλία, αγάπη, έρωτας, θα είναι οι σανίδες σωτηρίες στο απέραντο αρχιπέλαγος που θα διασχίσει για να µάθει για άλλη µια φορά ότι το σκοτάδι πάντα θα ηττείται και το φως της αγάπης πάντα θα θριαµβεύει, όµως... πόσο διαρκεί τελικά αυτή η µάχη; Από πόσες σκληρές µεταβάσεις θα πρέπει να περάσει µέχρι τη λύτρωση; Μέσα από µια γυµνή συνειδητοποίηση του εαυτού και του αυτοσκοπού η ηρωίδα, όπως και κάθε ήρωας , θα µάθει ότι µόνο όταν τελειώσει το δίδαγµα θα φτάσει στον προορισµό της.

"Μια περιπέτεια οµηρικής ατµόσφαιρας και αγωνίας ιστοριών του Βερν. Ένα βιβλίο καλογραµµένο, µε σεβασµό στο µεγάλο είδος της Λογοτεχνίας του Φανταστικού. Μια σύγχρονη πένα που σπανίζει, καθώς βρίθει από συναισθήµατα, χρώµατα, πλούσιες περιγραφές και καλοδουλεµένους χαρακτήρες. Μετά το πρώτο βιβλίο της σειράς που ξεκίνησα διστακτικά, το δεύτερο ήρθε για να µε συναρπάσει ολοκληρωτικά. Από τα βιβλία που υπόσχονται ένα σπουδαίο µέλλον στην ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού!"
Ευλαµπία Τσιρέλη, συγγραφέας, καθ. δηµιουργικής γραφής
Τίτλος βιβλίου:Δίδυμες φλόγες: Το φίδι του ωκεανού
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Andri, K. W. (Συγγραφέας)
ISBN:9786185218669
Σειρά εκδότη:Φανταστική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2017
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες