Κάτι λείπει...

Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2017
ISBN:
9786185218546
Σελίδες:
322
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κάτι λείπει...
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Κάτι λείπει...
Ο Παύλος, ένας φωτογράφος µε επιτυχηµένη καριέρα, δέχεται µια απρόσµενη πρόταση από τον Πρόεδρο του κόµµατος "Προοδευτική Ανάπτυξη" για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόµενες εκλογές. Όµως ο ενθουσιασµός για την υποψηφιότητά του δεν διαρκεί πολύ, αφού η Εύα, ο µεγάλος έρωτας της ζωής του, τον χωρίζει. Ο Παύλος δεν αργεί να γνωρίσει την Άννα, ένα πανέµορφο µοντέλο µε θλιµµένη καρδιά.

O Αλέξανδρος, καλύτερος φίλος του Παύλου και εξαιρετικός δηµοσιογράφος, δέχεται ένα ανώνυµο τηλεφώνηµα το οποίο τον παρακινεί να ερευνήσει την ζωή της Έλενας. Μιας ανήλικης ναρκοµανούς της οποίας η ιστορία κρύβει πολύ περισσότερα απ' ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται.

Ο Παύλος προσπαθεί να εκλεγεί βουλευτής µε τη βοήθεια της Άννας, που ψάχνει την ηρεµία της ψυχής της. Η Εύα επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή του Παύλου και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να µάθει ποιοι κρύβονται πίσω από την Έλενα, η οποία θέλει να βγει από τον κόσµο των ναρκωτικών. Όλοι έχουν το δικό τους κρυφό κίνητρο και ένα κοινό στόχο... να αποκτήσουν αυτό που τους λείπει...
Τίτλος βιβλίου:Κάτι λείπει...
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Κιτής, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9786185218546
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2017
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία
Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες