Φ.Π.Α.

Ανάλυση, ερμηνεία και πρακτική εφαρμογή
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2008
ISBN:
9789609304566
Σελίδες:
993
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φ.Π.Α.
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Φ.Π.Α.
Περιλαμβάνει ανάλυση και ερμηνεία των διατάξεων του Φ.Π.Α. με παραδείγματα και πρακτικά θέματα εφαρμογής. Περιέχει επίσης ενημερωμένο Κώδικα Φ.Π.Α. μέχρι τον νόμο 3610/07, πίνακες με Α.Υ.Ο. και Ε.Δ.Υ.Ο. και διπλό ευρετήριο (αναλυτικό αλφαβητικό και κατ' άρθρο).

Απευθύνεται σε εφοριακούς, λογιστές, οικονομολόγους, φορολογικούς συμβούλους, νομικούς, στελέχη επιχειρήσεων και γενικά σε όλους τους εμπλεκόμενους άμεσα ή έμμεσα με την εφαρμογή του φόρου.

Το βιβλίο περιλαμβάνει:
- Σε κάθε άρθρο Πίνακα με τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις (ΑΥΟ) και Εγκυκλίους (ΕΔΥΟ) που αφορούν τις διατάξεις του άρθρου αυτού.
- Ανάλυση των διατάξεων κάθε άρθρου σε βάθος, όσον αφορά τη σκοπιμότητά τους, πότε και με ποιά διάταξη τροποποιήθηκαν, εάν αποτελούν κοινοτική υποχρέωση κ.λ.π.
- Πραγματική ερμηνεία των διατάξεων κάθε άρθρου και όχι απλή αναγραφή, που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις ΑΥΟ και ΕΔΥΟ. Η ερμηνεία συμπληρώνεται με πρακτικά παραδείγματα που καλύπτουν σχεδόν όλες τις περιπτώσεις.
- Σε κάθε άρθρο πρακτικά αυτοτελή θέματα που συναντά ο ενδιαφερόμενος στην καθημερινή εφαρμογή του Φ.Π.Α. (περίπου 1800 σε όλο το βιβλίο). Προκειμένου να είναι εύκολη η ανεύρεση τους υπάρχει ειδικό ευρετήριο αυτών σε κάθε άρθρο.
- Σε αρκετά άρθρα (όπως π.χ. 14-παροχή υπηρεσιών, 38-δηλώσεις, 45-μεταχειρ. οχήματα κ.λ.π.) περιλαμβάνονται πρακτικοί Πίνακες μέσω των οποίων ο ενδιαφερόμενος βρίσκει άμεσα απαντήσεις και λύσεις για τη σωστή εφαρμογή του φόρου.
Τίτλος βιβλίου:Φ.Π.Α.
Υπότιτλος βιβλίου:Ανάλυση, ερμηνεία και πρακτική εφαρμογή
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Γκλεζάκος, Δημήτρης Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609304566
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες