Θρύλε μου

Ιστορίες ολυμπιακής τρέλας και λατρείας 2
Εκδότης:
ΑΛΔΕ Εκδόσεις
Έτος:
2017
ISBN:
9789609451826
Σελίδες:
224
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θρύλε μου
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Θρύλε μου
Ένα ταξίδι στην ιστορία του Ολυμπιακού μοιράζεται απλόχερα στους αναγνώστες του βιβλίου.
Ακολουθεί τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στα μονοπάτια της δόξας του. Σας προσκαλεί να φορέσετε την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή, να ξαναγίνετε παιδιά και να χαθείτε σε ένα πέλαγο "θρυλικών" αναμνήσεων. Το βιβλίο αυτό αναφέρεται σε σημαντικά γεγονότα της ιστορίας του Ολυμπιακού με μορφή διηγηματική - λογοτεχνική. Συν τοις άλλοις ο Νίκος Μαυρωνάς ήταν από τους πρώτους που "πέρασε" την λογοτεχνία στα βιβλία που ασχολούνται με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Μεγάλες νίκες του Θρύλου γλέντια τρανά, ανεπανάληπτα γκολ, πρωταθλήματα παρουσιάζονται με τρόπο γλαφυρό χωρίς να αλλοιώνεται στο παραμικρό η ιστορική αλήθεια!
Ο γνωστός συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς συμπράττει και σχολιάζει. Διαβάζοντας το βιβλίο οι νεότεροι μαθαίνουν την ιστορία της ομάδας ενώ οι μεγαλύτεροι θυμούνται τις συγκινήσεις και τις χαρές που τους πρόσφερε ο Θρύλος.
Δεν λείπουν από το βιβλίο πρωτοσέλιδα εφημερίδων που εξυμνούν θριαμβευτικές νίκες του Ολυμπιακού. Επίσης υπάρχουν στην αρχή του βιβλίου πρόλογοι των: Σάββα Θεοδωρίδη, Κωνσταντίνου Καραπαπά, Αντώνη Γλύκα και Γιώργου Κεντρωτή. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το φωτογραφικό υλικό που έχει παραχωρηθεί από το Μουσείο του Ολυμπιακού.

Ο συγγραφέας στο οπισθόφυλλο γράφει πρωτοπρόσωπα τα εξής:
"Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς είναι ο Θρύλος των γηπέδων μας. Η τιμημένη ιστορία του γράφτηκε με τον ιδρώτα και το αίμα αυτών που φόρεσαν την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος. Το βιβλίο αυτό προήλθε από τη δική μας εσωτερική ανάγκη να γράψουμε για τον Θρύλο και είναι ένα ταξίδι στα ένδοξα μονοπάτια της ιστορίας του".
Τίτλος βιβλίου:Θρύλε μου
Υπότιτλος βιβλίου:Ιστορίες ολυμπιακής τρέλας και λατρείας 2
Εκδότης:ΑΛΔΕ Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Μαυρωνάς, Νίκος (Συγγραφέας)
Χειμωνάς, Θανάσης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609451826
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2017
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες