Θεραπεία από το ολογραφικό σύμπαν

Δημιουργείστε ιάματα από πλανήτες - αστερισμούς και αρχέτυπα
Εκδότης:
Οσελότος
Έτος:
2017
ISBN:
9789605644796
Σελίδες:
222
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θεραπεία από το ολογραφικό σύμπαν
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
Θεραπεία από το ολογραφικό σύμπαν
Στο βιβλίο Θεραπεία από το Σύμπαν "αποκαλύπτεται" ένας πρωτότυπος και εντυπωσιακός τρόπος δημιουργίας δονητικών ενεργειακών ουσιών-ιαμάτων από τους πλανήτες, τα αστέρια, τους ζωδιακούς και άλλους αστερισμούς αλλά και από τα αρχέτυπα των αρχαίων Ελλήνων θεών και θεαινών καθώς και από άλλες πηγές πνευματικής ενέργειας-ουσίας.

Ο "Κόσμος" συνδέεται με την ψυχή και το νου του ανθρώπου σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Η ψυχή του ανθρώπου είναι μέρος της ψυχής του Σύμπαντος, της Συμπαντικής Ψυχής και ο νους του μέρος του Συμπαντικού Νου. Τα μέρη αυτά περιέχουν το Όλον, και το Όλον περιέχεται σε αυτά. Η πνευματική ουσία που είναι φορέας της Αγάπης διαπερνά ολόκληρο το Σύμπαν το οποίο μπορεί να είναι ένα ολόγραμμα ή προσομοίωση, εικόνες δηλαδή.

Εμείς είμαστε φτιαγμένοι "κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση" της Συμπαντικής Ουσίας-Αγάπης. Τα ιάματα που θα παρασκευάσετε περιέχουν τη Συμπαντική ουσία-ενέργεια της Αγάπης, η οποία μας οδηγεί με σοφία στη ζωή που η ψυχή μας έχει επιλέξει, τη ζωή που πραγματικά επιθυμούμε, την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα μας χαρίσει υγεία, χαρά, γαλήνη και υλοποίηση του σκοπού της ζωής μας, εκπληρώνοντας το ‘‘πεπρωμένο’’ που μας αρέσει.
Τίτλος βιβλίου:Θεραπεία από το ολογραφικό σύμπαν
Υπότιτλος βιβλίου:Δημιουργείστε ιάματα από πλανήτες - αστερισμούς και αρχέτυπα
Εκδότης:Οσελότος
Συντελεστές βιβλίου:Χριστοδούλου, Θεοφανή (Συγγραφέας)
ISBN:9789605644796
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2017
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες