Bloodman

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2017
ISBN:
9789605071080
Σελίδες:
478
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Bloodman
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Bloodman
Ο ειδικός πράκτορας του FBI Τζέικ Κόουλ έχει μια μοναδική ικανότητα: να αποκρυπτογραφεί τη γλώσσα των δολοφόνων, αναπαράγοντας τη σκηνή του εγκλήματος στο μυαλό του σαν τρισδιάστατη εικόνα. Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, ο Τζέικ επιστρέφει στο πατρικό του, στο Μόντοκ του Λονγκ Άιλαντ, για να δει τον πατέρα του, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Όταν μια γυναίκα και ο μικρός της γιος βρίσκονται άγρια δολοφονημένοι λίγο έξω από την πόλη, ο Τζέικ θα κληθεί να βοηθήσει με την εμπειρία του τον σερίφη Μάικ Χάουζερ στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Ο Τζέικ Κόουλ θα μπει στο διεστραμμένο μυαλό του δολοφόνου. Αλλά όταν αντιλαμβάνεται ότι το φρικιαστικό διπλό έγκλημα συνδέεται με τη δολοφονία της μητέρας του πριν από τριάντα χρόνια, η υπόθεση γίνεται προσωπική.

Αντιμέτωπος με τα φαντάσματα του παρελθόντος και με την καταιγίδα του αιώνα να κατευθύνεται προς το Μόντοκ, ο Τζέικ ξέρει πως ο χρόνος τελειώνει. Πρέπει να βρει τον δολοφόνο πριν ο Bloodman βρει τον ίδιο...
Τίτλος βιβλίου:Bloodman
Τίτλος πρωτότυπου:Bloodman
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Pobi, Robert (Συγγραφέας)
Κάντζολα - Σαμπατάκου, Βεατρίκη (Μεταφραστής)
ISBN:9789605071080
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2017
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες