Μέρα μέρα

Εκδότης:
Carpe Librum
Έτος:
2017
ISBN:
9786185186197
Σελίδες:
150
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μέρα μέρα
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Μέρα μέρα
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης περιγράφει με το δικό του τρόπο τη ζωή του, που διαδραματίζεται στη Σάμο, στη Μέση Ανατολή και στην Αθήνα από το 1925 μέχρι σήμερα. Ανέχεια, κατοχή, πόλεμος, εμφύλιος, δεκαετίες του ’50 και του ’60, χούντα, μεταπολίτευση, ανάπτυξη, κρίση, δουλειά, στρατός, οικογένεια, εκκλησία - όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία περιγραφή άμεση, χωρίς αναστολές.

"1952... Χτυπάει το κουδούνι, έρχεται ένας χωροφύλακας και του λέει, φέρε μου το φάκελό του. Σε λίγο έρχεται ο χωροφύλακας και φέρνει τρεις φακέλους. Τους παίρνει, ανοίγει τον πρώτον, μου λέει από τη Σάμο είσαι; Μάλιστα του λέω. Εγώ πάντα όρθιος, ααα... μου λέει, είχατε αντάρτες και στη Σάμο. Εγώ τσιμουδιά. Παίρνει τον άλλο φάκελο, ααα... μου λέει, υπηρέτησες στη Βασιλική Αεροπορία. Μάλιστα του λέω, ελέγχει το φάκελο, ααα... μου λέει, υπηρέτησες στη Μέση Ανατολή, είσαι από τους κινηματίες! Όχι του λέω, αυτό θα το δούμε μου λέει όταν θα φέρεις την έκθεσή σου. Εγώ δεν κατάλαβα, τι έκθεση".

Ιδανικό ανάγνωσμα για αναγνώστες που θέλουν να δουν πως κυλούσε η ζωή, "μέρα-μέρα", σε δύσκολα χρόνια, μέσα από τα μάτια ενός Σαμιώτη που ανακάλυπτε τον κόσμο.
Τίτλος βιβλίου:Μέρα μέρα
Εκδότης:Carpe Librum
Συντελεστές βιβλίου:Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνος-Ευάγγελος (Συγγραφέας)
ISBN:9786185186197
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2017
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες