Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική... σαν παραμύθι

Εκδότης:
Ίτανος
Έτος:
2017
ISBN:
9789607549891
Σελίδες:
62
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική... σαν παραμύθι
Τιμή εκδότη:€19,90
Η τιμή μας: €17,91
στο καλάθι
Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική... σαν παραμύθι
Μετά το πολύ επιτυχημένο βιβλίο "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία" οι εκδόσεις Ίτανος και η συγγραφέας Μαρία Καριωτάκη παρουσιάζουν στο κοινό το νέο τους εγχείρημα για την εκμάθηση της γραμματικής μέσα από τραγούδια και παραμύθια.
Το βιβλίο περιέχει 10 ιστορίες που διδάσκουν στα παιδιά τα μέρη του λόγου, τους χρόνους των ρημάτων, τα σημεία στίξης, τις πτώσεις και άλλους γραμματικούς όρους. Η φαντασία και η παιδική ματιά διαπερνούν τη γραμματική, κάνοντας τις δυσνόητες και αφηρημένες έννοιές της οικείες για τα μικρά παιδιά με σκοπό να έχουν μια ομαλή και ευχάριστη εισαγωγή στον κόσμο της γλώσσας και της γραμματικής.
Το βιβλίο περιλαμβάνει CD με τις αφηγήσεις των παραμυθιών και όμορφα τραγούδια που με τη μελωδία και τον ρυθμό τους θα κάνουν τα παιδιά να λατρέψουν τη γραμματική!

Το βιβλίο συνοδεύεται από e-book για τη σχολική τάξη, κατεβάστε το δωρεάν στο www.kiriasidore.bogspot.gr, όπου θα βρείτε επίσης βίντεο με τραγούδια και ακόμα περισσότερο υλικό για τη διδασκαλία των πρώτων τάξεων του δημοτικού.
Τίτλος βιβλίου:Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική... σαν παραμύθι
Περιέχει:CD. Μουσική σύνθεση: Αγάθη Παντελίδου , Δημήτρης Βασμαρής, Κλειώ Ηλιάδη, Σταύρος Καντεποζίδης. Τραγουδούν: Π. Μουζουράκης, Γ. Σαββιδάκης, Ι. Τσιγάρα, Χ. Καράνταης και παιδική χορωδία. Αφήγηση: Κατερίνα Χουρίδη.
Εκδότης:Ίτανος
Συντελεστές βιβλίου:Καριωτάκη, Μαρία (Συγγραφέας)
Χιλετζάκη, Άννα (Εικονογράφος)
ISBN:9789607549891
Σειρά εκδότη:Η Κυρία Σιντορέ
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2017
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες