Συναισθηματική ευημερία / χρεωκοπία

Η μία, η άλλη όψη
Εκδότης:
Πληθώρα
Έτος:
2015
ISBN:
9789608203235
Σελίδες:
224
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Συναισθηματική ευημερία / χρεωκοπία
Τιμή εκδότη:€16,42
Η τιμή μας: €14,78
στο καλάθι
Συναισθηματική ευημερία / χρεωκοπία
Στο βιβλίο παρουσιάζονται ορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό και τη ζωή μας, τις καταστάσεις που βιώνουμε, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους και τους πόρους που μπορούν να μας υποστηρίξουν να διαχειριστούμε τις προκλήσεις. Όλοι αυτοί οι παράγοντες και οι πόροι συμβάλλουν, με κάποιο τρόπο και σε κάποιο βαθμό, στην ευημερία μας.
Στόχος του βιβλίου δεν είναι να δώσει απαντήσεις, αλλά να καλλιεργήσει το έδαφος για να δημιουργηθούν ερωτήσεις σχετικά με την ευημερία και πώς μπορούμε να τη βιώνουμε στην καθημερινότητά μας μέσα από μία διαδικασία προσωπικής αλλαγής.
Δεν είναι εγχειρίδιο αυτοβοήθειας. Αποτελεί κυρίως μια ανάγνωση των πηγών που αναφέρονται στην ευημερία. Μέσα από την ανάγνωσή του, οι αναγνώστες μπορούν να διακρίνουν τη δυνατότητα προσωπικής αλλαγής και τα περιθώρια επιλογής που έχουν καθημερινά στη ζωή τους
Το βιβλίο αυτό σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, δυνατότητας, επίγνωσης, επιλογής και προσαρμογής. Δεν πρέπει να σας αγχώνει. Αρκεί ένα βήμα τη φορά, γιατί όλα τα ταξίδια έτσι αρχίζουν. Ακόμα και το ταξίδι του κόσμου σε 80 ημέρες, με ένα βήμα τη φορά αρχίζει. Εκείνη την ανεπανάληπτη στιγμή που ανοίγετε την πόρτα, και κάνετε το πρώτο βήμα προς τη νέα εμπειρία.
Τίτλος βιβλίου:Συναισθηματική ευημερία / χρεωκοπία
Υπότιτλος βιβλίου:Η μία, η άλλη όψη
Εκδότης:Πληθώρα
Συντελεστές βιβλίου:Πρωτόπαπα, Σοφία (Συγγραφέας)
McGuire, Christine (Συγγραφέας)
ISBN:9789608203235
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2015
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες