Δείπνο εκ προμελέτης

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εμπειρία Εκδοτική
Έτος:
2008
ISBN:
9789604172207
Σελίδες:
285
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δείπνο εκ προμελέτης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Δείπνο εκ προμελέτης
Όταν ο Πέτρος Π. θα βρεθεί νεκρός με το αυτοκίνητό του σε κάποιον γκρεμό, ολόκληρη η κοινωνία των βορείων προαστίων της Αθήνας θα αναστατωθεί. Κι εκεί που όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα, θα υπάρξουν κάποιοι που θα μιλήσουν για φόνο εκ προμελέτης. Ίσως το τελευταίο δείπνο του να ήταν αρκετά βαρύ, αφού τρεις γυναικείες φιγούρες τον συνόδευσαν εκείνο το βράδυ. Ο γοητευτικός αστυνόμος Μαυράκης είναι αυτός που θα κληθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση. Και τότε θα βρει μπροστά του και τις τρεις: Τη σύζυγο του νεκρού, την αδελφή της, αλλά και την Ουκρανή οικιακή βοηθό της οικογένειας. Το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ μόνο λίγοι άνθρωποι το ξέρουν, κάποιες σαγηνευτικές γυναίκες που είναι ικανές να μπλέκουν στα δίχτυα τους ακόμη και αδιάφθορους αστυνομικούς...

Μέσα σε τέσσερις μήνες έγιναν όλα: το ατύχημα, το πάρτι, η εκδίκηση, το δείπνο, ο φόνος, η απιστία, το απόλυτο πάθος, η κάθαρση. Όλοι εναντίον όλων, κάπου στα βόρεια προάστια, σε μία ιστορία ενοχής και έρωτα όπου όλα τα πρόσωπα έχουν δύο όψεις. Του αθώου, αλλά κυρίως του ενόχου. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο μυστικά κι ανατροπές, όλα εκ προμελέτης.

Όταν η Νίνα ζούσε στην Κηφισιά με τον άντρα της τον Πέτρο και το γιο που είχε από τον πρώτο της γάμο, τον Άρη, δε φανταζόταν ότι τα πράγματα θα έπαιρναν τόσο άσχημη τροπή. Ο Κώστας, ο πατέρας του Άρη, στέλνει από τη Θεσσαλονίκη μια βόμβα από την Ουκρανία, που ακούει στο όνομα Γκαλίνα. Την παραμονή του πάρτι γενεθλίων του παιδιού, θα συμβεί ένα "ατύχημα" και τότε η Νίνα θα δει τη ζωή της να γίνεται συντρίμμια. Τελικά, το πάρτι θα γίνει, αλλά με άλλη σύνθεση και με άλλη κατάληξη. Ο Πέτρος θα βρεθεί νεκρός σε έναν γκρεμό στον Διόνυσο. Ο Κρητικός αστυνόμος Πάνος Μαυράκης καλείται να λύσει το μυστήριο. Ποιος είναι ο φταίχτης και ποιος ο τιμωρός; Τι τέλος θα έχει αυτή η ιστορία βίας και έρωτα; Γιατί η βία μπορεί να υπάρχει μέσα στην οικογένεια αλλά ο έρωτας καιροφυλακτεί παντού.
Τίτλος βιβλίου:Δείπνο εκ προμελέτης
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Εμπειρία Εκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Πιτούλη, Βασιλική (Συγγραφέας)
ISBN:9789604172207
Σειρά εκδότη:Σταθμός στη Σύγχρονη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες