Φυσιολογία φυτών

Εκδότης:
Έμβρυο
Έτος:
2016
ISBN:
9789608002906
Σελίδες:
320
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φυσιολογία φυτών
Τιμή εκδότη:€67,00
Η τιμή μας: €60,30
Φυσιολογία φυτών
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να καλύψει τις ανάγκες του μαθήματος Φυσιολογίας Φυτών που διδάσκεται στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας μας με τους εξής κύριους στόχους: να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα νέα δεδομένα στο σχετικό γνωστικό πεδίο, και ταυτόχρονα να είναι συνοπτικό και κατανοητό.
Το αντικείμενο του βιβλίου αφορά στις βασικές λειτουργίες των φυτών (αναπνοή, φωτοσύνθεση, διαπνοή, αναπνοή, μεταφορά ουσιών), στο συντονισμό των λειτουργιών μεταξύ τους και με το εξωτερικό περιβάλλον και στις αλληλεπιδράσεις των φυτών με το αβιοτικό και βιοτικό περιβάλλον.
Το βιβλίο πλαισιώνεται με το κεφάλαιο της εισαγωγής στο οποίο τονίζεται η σημασία της εξέλιξης των λειτουργιών των φυτών στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος του πλανήτη και με ένα τελικό κεφάλαιο στο οποίο οι φοιτητές καλούνται με βάση τις γνώσεις που απέκτησαν να απαντήσουν στο ερώτημα εάν τα φυτά διαθέτουν νοημοσύνη.
Σε κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνονται πλαίσια τα οποία αναπτύσσουν τις βασικές γνώσεις υπό μορφή ερωταπαντήσεων, πλαίσια με θέματα εφαρμογών και περιγραφή των όρων που περιλαμβάνονται στο κείμενο. Τέλος στο παράρτημα του βιβλίου παρουσιάζονται εικόνες με τις σημαντικότερες τροφοπενίες θρεπτικών στοιχείων.
Τίτλος βιβλίου:Φυσιολογία φυτών
Εκδότης:Έμβρυο
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Αϊβαλάκις, Γεώργιος (Συγγραφέας)
Καραμπουρνιώτης, Γεώργιος Α. (Συγγραφέας)
Λιακόπουλος, Γεώργιος (Συγγραφέας)
Καραμπουρνιώτης, Γεώργιος Α. (Επιμελητής)
ISBN:9789608002906
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2016
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες