Αυλαία

Εκδότης:
Λυχνάρι
Έτος:
2008
ISBN:
9789605172978
Σελίδες:
239
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αυλαία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αυλαία
Ο λοχαγός Χάστινγκς, επιστρέφει από την Αργεντινή, για να βοηθήσει το φίλο του Ηρακλή Πουαρό, σε ένα τελευταίο κυνήγι του δολοφόνου, πίσω στο Στάιλς Κωρτ, όπου είχε ξεκινήσει η συνεργασία τους τόσα χρόνια πριν. Το Στάιλς Κωρτ δεν είναι πλέον το πολυτελές αρχοντικό που γνώριζαν· έχει μετατραπεί σε πανσιόν από τους νέους του ιδιοκτήτες, τον παλαίμαχο συνταγματάρχη Λούτρελ και την απεχθέστατη σύζυγό του Νταίζη. Αλλά και ο Πουαρό έχει μείνει η σκιά του εαυτού του· σχεδόν ανάπηρος απ' τα αρθριτικά, είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι για να μετακινηθεί και το άλλοτε άψογο τσιγκελωτό μουστάκι του χρειάζεται μπόλικο χρώμα, για να είναι κάπως ευπαρουσίαστο.
Ο Πουαρό όμως δε θ' αργήσει να ανακτήσει τις θαυμαστές του ικανότητες, μόλις χρειαστεί να θέσει σε λειτουργία τα φαιά κύτταρα του εγκεφάλου του.

Το κύκνειο άσμα του Ηρακλή Πουαρό, γράφτηκε απ' τη βασίλισσα του εγκλήματος κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του Λονδίνου και παρέμεινε ακυκλοφόρητο -σύμφωνα με την επιθυμία της- μέχρι το θάνατό της.
Τίτλος βιβλίου:Αυλαία
Τίτλος πρωτότυπου:Curtain: Poirot's Last Case
Εκδότης:Λυχνάρι
Συντελεστές βιβλίου:Christie, Agatha, 1890-1976 (Συγγραφέας)
Σταματοπούλου, Ελένη (Μεταφραστής)
Λοράνδος, Λουκάς (Επιμελητής)
ISBN:9789605172978
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες