Η χρονιά του Ναι

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2016
ISBN:
9789601431109
Σελίδες:
320
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η χρονιά του Ναι
Τιμή εκδότη:€16,95
Η τιμή μας: €15,26
στο καλάθι
Η χρονιά του Ναι
Σε αυτό το καυστικό, διασκεδαστικό και βαθιά προσωπικό βιβλίο, η πιο ισχυρή γυναίκα του Χόλιγουντ, η πολυτάλαντη δημιουργός του Grey’s Anatomy και του Scandal και η υπεύθυνη παραγωγής του How to Get Away with Murder αποκαλύπτει πώς το να λέει Ναι τής άλλαξε τη ζωή - και πώς μπορεί να αλλάξει και τη δική σας.

Με τρεις επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση και τρία παιδιά στο σπίτι, η Σόντα Ράιμς είχε πολλούς καλούς λόγους για να λέει όχι στις προσκλήσεις που έφταναν. Επίσης, για μια εσωστρεφή γυναίκα όπως η Σόντα, που παθαίνει κρίσεις πανικού πριν από τις συνεντεύξεις Τύπου, υπήρχε ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα στο να λέει όχι: καμία νέα πηγή φόβου.

Έπειτα, ήρθε η Γιορτή των Ευχαριστιών του 2013, όταν η αδελφή της μουρμούρισε εφτά λέξεις: Ποτέ σου δε λες ναι σε τίποτα.

Σύντομα η Σόντα ξεκίνησε το σχέδιό της "Η Χρονιά του Ναι": αυτοδεσμεύτηκε, για έναν χρόνο, να λέει Ναι. Υπήρξαν τρομακτικά δημόσια Ναι, βασανιστικά ιδιωτικά Ναι και -ίσως τα πιο δύσκολα και σημαντικά απ’ όλα- τα Ναι που απαιτούσαν απ’ αυτή να διερευνήσει, να ενδυναμώσει, να χειροκροτήσει και να αγαπήσει τον πιο αληθινό της εαυτό.
Τίτλος βιβλίου:Η χρονιά του Ναι
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Rhimes, Shonda (Συγγραφέας)
ISBN:9789601431109
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2016
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες