Ο Σμεκ κατεβαίνει για πρόεδρος!

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2016
ISBN:
9789601665078
Σελίδες:
296
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο Σμεκ κατεβαίνει για πρόεδρος!
Τιμή εκδότη:€11,90
Η τιμή μας: €10,71
στο καλάθι
Ο Σμεκ κατεβαίνει για πρόεδρος!
Η δωδεκάχρονη Ουτοπία Τούτσι, γνωστή και ως Τιπ, και ο εξωγήινος φίλος της, ο Τζέι Λο, επιστρέφουν για άλλη μια ξεκαρδιστική διαγαλαξιακή περιπέτεια.

Όταν η Τιπ και ο Τζέι Λο έδιωξαν τα Γκοργκ από τη Γη, τα Μπουβ κατηγόρησαν τον Τζέι Λο ως υπεύθυνο για την καταστροφή του σχεδίου τους να αποικίσουν τον πλανήτη Γη. Αποφασισμένοι να αποδείξουν την αθωότητά του, ο Τζέι Λο και η Τιπ κατευθύνονται στον Νέο Μπουβόκοσμο, σ΄ ένα από τα φεγγάρια του Κρόνου.

Αλλά εκεί δεν τους υποδέχονται τόσο θερμά, όσο θα ήθελαν. Ο Τζέι Λο βαφτίζεται Νούμερο Ένα Δημόσιος Κίνδυνος και ο Κάπτεν Σμεκ θέλει να τον συλλάβει πάση θυσία, γιατί μόνο τότε θα έχει την πιθανότητα να κερδίσει τις πρώτες προεδρικές εκλογές στην ιστορία των Μπουβ...

Με τη βοήθεια ενός φιλικού πίνακα ανακοινώσεων που λέγεται Μπιλ, η Τιπ και ο Τζέι Λο ταξιδεύουν μέσα από διάφορους αγωγούς σκουπιδιών και γυρνούν για λίγο πίσω στον χρόνο, προσπαθώντας να αποκαταστήσουν την αλήθεια και να επιστρέψουν στο σπίτι τους αρτιμελείς, στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του "Επιτέλους φτάσαμε σπίτι", που συνέλαβε το φοβερό μυαλό του Άνταμ Ρεξ.
Τίτλος βιβλίου:Ο Σμεκ κατεβαίνει για πρόεδρος!
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Rex, Adam (Συγγραφέας)
Πιπίνη, Αργυρώ (Μεταφραστής)
ISBN:9789601665078
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2016
Ηλικίες:9+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία > Ηλικία 10+
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες