Μαθαίνουμε ελληνικά: Ακόμα καλύτερα!

Εγχειρίδιο διασκαλίας για το επίπεδο Β'
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2016
ISBN:
9789600447408
Σελίδες:
312
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθαίνουμε ελληνικά: Ακόμα καλύτερα!
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €19,80
στο καλάθι
Μαθαίνουμε ελληνικά: Ακόμα καλύτερα!
Το εγχειρίδιο "Μαθαίνουμε Eλληνικά: Ακόμα καλύτερα!" Απευθύνεται σε ενήλικους σπουδαστές της Νέας Ελληνικής ως δεύτερης / ξένης γλώσσας. Ειδικότερα, προορίζεται για όσους έχουν ολοκληρώσει το Α’ επίπεδο Eλληνομάθειας (Εισαγωγικό, σύμφωνα με το "Αναλυτικό Πρόγραμμα για τη Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας σε Ενηλίκους, 1998") ή έχουν αποκτήσει βασικές γνώσεις της Ελληνικής χωρίς συστηματική διδασκαλία.

Στόχος του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους σπουδαστές να ανταποκριθούν επαρκώς τόσο σε ποικίλες επικοινωνιακές περιστάσεις που συνδέονται άμεσα με την καθημερινή ζωή όσο και στις απαιτήσεις των εξετάσεων Eλληνομάθειας του επιπέδου Επάρκειας.
Η προσέγγιση είναι κειμενοκεντρική: τα γραμματικά φαινόμενα και το λεξιλόγιο διδάσκονται με επικοινωνιακό τρόπο μέσα από κείμενα, καθώς αρχικός και τελικός στόχος είναι η κατανόηση και η παραγωγή κειμένων από τους σπουδαστές. Το βιβλίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και κειμενικών ειδών, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των σπουδαστών, προκειμένου να τους εμπλέξει στη μαθησιακή διαδικασία με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.
Οι λύσεις των ασκήσεων και η μεταγραφή των κειμένων για την ακουστική κατανόηση είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Κέδρος: www.kedros.gr/ellinika.pdf
Τίτλος βιβλίου:Μαθαίνουμε ελληνικά: Ακόμα καλύτερα!
Υπότιτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο διασκαλίας για το επίπεδο Β'
Περιέχει:CD με ασκήσεις ακουστικής κατανόησης
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Αντωνίου, Μαρία (Συγγραφέας)
Γαλαζούλα, Μαρία (Συγγραφέας)
Δημητράκου, Σταυρούλα (Συγγραφέας)
Μαγγανά, Αναστασία (Συγγραφέας)
ISBN:9789600447408
Σειρά εκδότη:Η Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης Γλώσσας
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2016
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες