Ανεξίτηλα σημάδια

Εκδότης:
Καλλιγράφος
Έτος:
2016
ISBN:
9789609568463
Σελίδες:
468
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανεξίτηλα σημάδια
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
στο καλάθι
Ανεξίτηλα σημάδια
Μια διάλεξη με θέμα την Επικούρεια φιλοσοφία εξελίσσεται σε σφοδρή αντιπαράθεση. Την επομένη εντοπίζεται το πτώμα του εισηγητή, για να ακολουθήσουν και άλλες δολοφονίες, όλες με τρεις παράλληλες χαρακιές στους λαιμούς των θυμάτων.

Ο αστυνόμος Σαρρής, στέλεχος της Ασφάλειας Χανίων, αποκωδικοποιεί τις τρεις παράλληλες τομές που παραπέμπουν στο γράμμα Ξ, θεωρώντας ότι πρόκειται για την υπογραφή ενός ναρκισσιστή δολοφόνου.

Αναζητώντας το κίνητρό του, θα ακολουθήσει μια θανάσιμη διαδρομή όπου θα αντιμετωπίσει οικονομικά συμφέροντα, παράνομα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, ερωτικά πάθη, εμμονικές ιδεοληψίες και οδυνηρά παιδικά βιώματα.

Ποιοι είναι οι αινιγματικοί μασκοφόροι;
Πώς πυροδοτείται η ανάδυση βίαιων ενστίκτων;
Τι προκαλεί την εμφάνιση ενός εφιάλτη αιμομιξίας;
Πόσο γνωρίζει ο καθένας τον εαυτό του;
Κατά πόσον ταυτίζονται το νόμιμο και το δίκαιο;
Ποιες πληγές αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια;

Εγκλωβισμένος σε ένα σκοτεινό λαβύρινθο αναπάντητων ερωτημάτων, παλεύοντας με τα ηθικά και υπαρξιακά του διλήμματα, ανάμεσα στο ανθρώπινο πάθος και την κοινωνική επιταγή, καλείται να βγάλει τη μάσκα του αδιάφθορου διώκτη του εγκλήματος και να ρισκάρει μια κρίσιμη απόφαση ζωής με τεράστιο διακύβευμα...

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, ένα σταυρόλεξο ψυχογραφημάτων με κοινωνικές και φιλοσοφικές προεκτάσεις. Ένα σκοτεινό μυστήριο με συναρπαστική πλοκή, πλημμυρισμένο από αστυνομική δράση, ανατροπές, χιούμορ, σασπένς και έντονο ερωτικό -ενίοτε σκανδαλιστικό- στοιχείο.
Τίτλος βιβλίου:Ανεξίτηλα σημάδια
Εκδότης:Καλλιγράφος
Συντελεστές βιβλίου:Μαναρώλης, Βαγγέλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609568463
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες