Ανατομία του φόβου

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2008
ISBN:
9789604509263
Σελίδες:
358
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανατομία του φόβου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ανατομία του φόβου
Ο Τζόναθαν Σάντλοφερ χρησιμοποιεί τις πολλαπλές του ικανότητες ως συγγραφέα και ζωγράφου για να δημιουργήσει ένα μοναδικό θρίλερ με μια τολμηρή σύλληψη: δύο άντρες -ο ένας καλός, ο άλλος κακός- που σκέφτονται με εικόνες και των οποίων τα σχέδια εικονογραφούν αυτό το μυθιστόρημα.
Στην "Ανατομία του φόβου" ένας εξαιρετικά ταλαντούχος σκιτσογράφος της αστυνομίας θα έρθει αντιμέτωπος μ' ένα στυγερό δολοφόνο που ζωγραφίζει τα πορτραίτα των θυμάτων του πριν τα σκοτώσει.

Βασανισμένος από τύψεις για το θάνατο του πατέρα του, ενός αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών της Νέας Υόρκης, ο Νέιτ αποφεύγει επί χρόνια την ενεργό δράση και κρύβει τα συναισθήματά του πίσω από τα μπλοκ και τα μολύβια του. Όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Όταν καλείται να ζωγραφίσει το πρόσωπο ενός άντρα που κανείς απ’ όσους το είδαν δεν έζησαν για να το περιγράψουν, ο Νέιτ μπαίνει μέσα στο σκοτεινό και διεστραμμένο μυαλό ενός δολοφόνου. Καθώς το σκίτσο συμπληρώνεται κομμάτι κομμάτι -στο μυαλό του και στο χαρτί- ο δολοφόνος επιστρατεύει τα δικά του ταλέντα για να στρέψει αλλού την έρευνα μ' έναν αιφνίδιο και αναπάντεχο τρόπο. Κάθε σκίτσο φέρνει τους δύο άντρες όλο και πιο κοντά, σ' ένα τρομακτικό παιχνίδι γάτας και ποντικού με θανάσιμες συνέπειες.

Ένα ευφυές και πρωτότυπο μυθιστόρημα μυστηρίου που αναμειγνύει την αφήγηση με τις εικόνες, την αγάπη με το μίσος, την ψυχρή πραγματικότητα με το μυστικισμό και τελικά με την εξιλέωση. Μια ιστορία που αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη από την πρώτη σελίδα -και την πρώτη εικόνα- μέχρι την εκρηκτική κορύφωση.
Τίτλος βιβλίου:Ανατομία του φόβου
Τίτλος πρωτότυπου:Anatomy of Fear
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Santlofer, Jonathan (Συγγραφέας)
Αναστοπούλου, Γιάννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604509263
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες