Το παράξενο ταξίδι ενός απολεσθέντος αντικειμένου

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Mamaya
Έτος:
2016
ISBN:
9786185224097
Σελίδες:
400
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το παράξενο ταξίδι ενός απολεσθέντος αντικειμένου
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
στο καλάθι
Το παράξενο ταξίδι ενός απολεσθέντος αντικειμένου
Επιστρέφοντας µια µέρα από το σχολείο, ο επτάχρονος Μικέλε βλέπει τη µητέρα του µε µια βαλίτσα µπροστά της και το κόκκινο, µυστικό ηµερολόγιό του στα χέρια της. Ετοιµάζεται να φύγει και ζητάει από τον γιο της να κρατήσει το ηµερόλογιο, µε την υπόσχεση να του το επιστρέψει.
Έχουν περάσει είκοσι τρία χρόνια από τότε, και ο Μικέλε ζει ακόµη στον σιδηροδροµικό σταθµό όπου δουλεύει, µε µοναδική συντροφιά τα απολεσθέντα αντικείµενα που βρίσκει καθηµερινά στο τρένο. Στα µάτια του κατοικεί η απόλυτη θλίψη για τη µητέρα του που δεν επέστρεψε ποτέ. Η απώλεια τον έχει σηµαδέψει και έχει χάσει την εµπιστοσύνη του στους ανθρώπους. Ωστόσο τα αντικείµενα που τον περιβάλλουν δεν πρόκειται ποτέ να τον προδώσουν, να τον εγκαταλείψουν. Είναι τα µόνα στα οποία έχει πίστη.
Ώσπου µια µέρα θα εισβάλει στη ζωή του το κόκκινο. Το κόκκινο ηµερολόγιό του θα βρεθεί ανάµεσα στα καθίσµατα του τρένου. Το κόκκινο της ζωής και του έρωτα θα εµφανιστεί στο πρόσωπο της Έλενας. Μιας κοπέλας πραγµατικά ξεχωριστής, ακτινοβόλας, ενθουσιώδους και απρόβλεπτης, που θα τον παρασύρει να ανακτήσει τον χαµένο χρόνο και θα γίνει το βάλσαµο στην πληγωµένη του καρδιά. Μαζί θα αναζητήσουν αλήθειες, θα βάλουν χρώµα στις µέρες τους και ο Μικέλε θα µάθει ξανά τι σηµαίνει να αγαπάς.
Τίτλος βιβλίου:Το παράξενο ταξίδι ενός απολεσθέντος αντικειμένου
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Mamaya
Συντελεστές βιβλίου:Basile, Salvatore (Συγγραφέας)
ISBN:9786185224097
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες