Τα ψηλά βουνά της Πορτογαλίας

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2016
ISBN:
9786180116755
Σελίδες:
392
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα ψηλά βουνά της Πορτογαλίας
Τιμή εκδότη:€16,60
Η τιμή μας: €14,94
στο καλάθι
Τα ψηλά βουνά της Πορτογαλίας
Λισαβόνα, 1904. Ένας νέος άνδρας, ο Τομάς, ανακαλύπτει ένα παλιό ημερολόγιο με αναφορές σε ένα ασυνήθιστο τεχνούργημα, το οποίο -αν καταφέρει να το βρει- θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει την Ιστορία.
Τριάντα πέντε χρόνια αργότερα, ένας Πορτογάλος παθολογοανατόμος, φανατικός αναγνώστης των βιβλίων μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια περίεργη κατάσταση, απόρροια της αποστολής του Τομάς.
Πενήντα χρόνια μετά, ένας Καναδός γερουσιαστής, θρηνώντας την απώλεια της πολυαγαπημένης του συζύγου, βρίσκει καταφύγιο στο χωριό των προγόνων του στη βόρεια Πορτογαλία. Μαζί του όμως έχει μια πολύ ασυνήθιστη παρέα: έναν χιμπαντζή. Εκεί, η αιωνόβια αποστολή θα φτάσει στην αναπάντεχη ολοκλήρωσή της.
Τα Ψηλά Βουνά της Πορτογαλίας -περιπέτεια αναζήτησης, ιστορία φαντασμάτων και σύγχρονος μύθος μαζί- είναι μια οδυνηρή εξερεύνηση της μεγάλης αγάπης και της μεγάλης απώλειας. Κείμενο γεμάτο τρυφερότητα, χιούμορ και ανεξάντλητες εκπλήξεις, καλεί τον αναγνώστη σε ένα οδοιπορικό στην Πορτογαλία του περασμένου αιώνα αλλά και σε μια χαρτογράφηση της ανθρώπινης ψυχής.
Τίτλος βιβλίου:Τα ψηλά βουνά της Πορτογαλίας
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Martel, Yann (Συγγραφέας)
Τσιρώνη Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9786180116755
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες