Δωμάτια γεμάτα καπνό

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2016
ISBN:
9789600447279
Σελίδες:
392
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δωμάτια γεμάτα καπνό
Τιμή εκδότη:€15,50
Η τιμή μας: €13,95
Δωμάτια γεμάτα καπνό
Αύγουστος 1968. Ο μαύρος ιδιωτικός ντετέκτιβ Σμόκι Ντάλτον και ο δεκάχρονος προστατευόμενός του Τζίμι εγκαταλείπουν βιαστικά το Μέμφις, όταν ο Τζίμι γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Ύστερα από ένα ανήσυχο καλοκαίρι καταλήγουν στην Πόλη των Ανέμων με την ελπίδα ότι θα βρουν εκεί καταφύγιο.

Όμως, καθώς η πόλη ετοιμάζεται για το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, ο Σμόκι αρχίζει να φοβάται ότι το μυστικό τους έχει αποκαλυφθεί. Στη γειτονιά εμφανίζονται άγνωστα πρόσωπα, και αισθάνεται ότι συνεχώς τον παρακολουθούν. Σε μια πόλη που θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί από τις φυλετικές εντάσεις, ο Σμόκι αδυνατεί να υποψιαστεί την αληθινή φύση της βίας που τους απειλεί.

Στα "Δωμάτια γεμάτα καπνό" η Νέλσκοτ μας περιγράφει τις ημέρες που οδηγούν στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο και μας αποκαλύπτει μια χώρα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, ενώ ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ είναι έτοιμος να παίξει βασικό ρόλο στα γεγονότα που θα έχουν καθοριστικό αντίκτυπο στον ίδιο και στη χώρα του.
Τίτλος βιβλίου:Δωμάτια γεμάτα καπνό
Τίτλος πρωτότυπου:Smoke Filled Rooms
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Nelscott, Kris, 1960- (Συγγραφέας)
Ζάβαλος, Αθανάσιος (Μεταφραστής)
ISBN:9789600447279
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες