Ο φίλος μου ο Μπλε

Εκδότης:
Εκδόσεις Πηγή
Έτος:
2016
ISBN:
9786185067991
Σελίδες:
38
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο φίλος μου ο Μπλε
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Ο φίλος μου ο Μπλε
Ο φίλος μου ο Μπλε είναι μια μικρή ιστορία που μιλάει για το χρώμα μπλε, τη φιλία, την αγάπη και το σεβασμό στη διαφορετικότητα.
Τον Μπλε τον γνωρίζουμε όλοι. Ο Μπλε είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, άλλα και ταυτόχρονα αληθινός. Τον Μπλε τον έχουμε συναντήσει όλοι κάποια στιγμή της ζωής μας. Όμως επίσης έχουμε υπάρξει ο Μπλε για τουλάχιστον μια φορά. Ο Μπλε είναι ο διαφορετικός, άλλα μόνο μέχρι να τον γνωρίσεις. Διαφορετικός στην εμφάνιση, στο χρώμα, στο ντύσιμο, στην κουλτούρα. Αυτό, όμως, είναι μόνο το περιτύλιγμα, η πρώτη επαφή. Γιατί εσωτερικά ο Μπλε είναι απλώς ένας από εμάς. Κάποιος που θέλει τη φιλιά και την επαφή, κάποιος που θέλει να βοηθήσει και να βοηθηθεί, κάποιος που θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί.
Ως χαρακτήρας, ο φίλος μου ο Μπλε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο, ως όχημα για να δείξουμε ότι μπορούμε να βλέπουμε όλοι πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, εκείνη την πρώτη επαφή του διαφορετικού. Ότι με λίγο χρόνο και υπομονή, μπορούμε να δούμε τι πραγματικά κρύβεται μέσα στον κάθε άνθρωπο. Να μην κρίνουμε μόνο με βάση την εξωτερική εμφάνιση, να μην φοβόμαστε το διαφορετικό, και να αντιλαμβανόμαστε ότι και εμείς, για κάποιους άλλους, ενδεχομένως να είμαστε διαφορετικοί.
Γιατί ο Μπλε είμαι εγώ, ο Μπλε είσαι εσύ, ο Μπλε είμαστε όλοι μας!
Τίτλος βιβλίου:Ο φίλος μου ο Μπλε
Εκδότης:Εκδόσεις Πηγή
Συντελεστές βιβλίου:Οικονομόπουλος, Αδαμάντιος (Συγγραφέας)
ISBN:9786185067991
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2016
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες