Wedding Stories

Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2008
ISBN:
9789603517474
Σελίδες:
210
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Wedding Stories
Τιμή εκδότη:€65,93
Η τιμή μας: €59,34
Wedding Stories
Οι εκδόσεις Αθ. Σταμούλης, που επί 25 έτη δραστηριοποιούνται στο χώρο του εξειδικευμένου βιβλίου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την κυκλοφορία της έκδοσης "Wedding Stories" σε συνεργασία με την Ολλανδική κοινοπραξία "Dutch Creations". Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση για τη χώρα μας, η οποία περιλαμβάνει προτάσεις για τη δημιουργία μίας μοναδικής ατμόσφαιρας στη γαμήλια τελετή και δεξίωση.

Ο διεθνούς φήμης Ολλανδός master florist Robert Koene παρουσιάζει υπέροχες ιδέες για το στολισμό του γάμου και της δεξίωσης με φόντο πανέμορφες τοποθεσίες της χώρας μας: Ένας πολυτελής γάμος με θέα την Ακρόπολη, ένας γάμος στην εξοχή με φόντο το Μουσείο Οίνου στα Μεσόγεια της Αττικής, ένας μυθικός γάμος μέσα στο απέραντο γαλάζιο της Σαντορίνης, ένας εξωτικός γάμος στην παραλία των Αστεριών, ένα γαμήλιο παραμύθι με φόντο το υποβλητικό ακρωτήρι του Σουνίου, ένας ζεστός οικογενειακός χριστουγεννιάτικος γάμος μέσα στην αρχοντική φινέτσα του καταπράσινου Πηλίου.

Το "Wedding Stories", με τις μοναδικές συνθέσεις των λουλουδιών που παρουσιάζει, αλλά και το DVD, με τη βήμα προς βήμα προετοιμασία τους, θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για ανθοπώλες, στιλίστες, διοργανωτές γάμων, ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και κάθε λάτρη του lifestyle. Παράλληλα το DVD θα χρησιμοποιείται από τον Robert Koene και ως εκπαιδευτικό υλικό στα σεμινάρια όπου διδάσκει, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τίτλος βιβλίου:Wedding Stories
Περιέχει:DVD
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Koene, Robert (Συγγραφέας)
Καραπιπέρης, Φώτης (Φωτογράφος)
ISBN:9789603517474
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Φωτογραφία
Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Γενικά Βιβλία > Διακόσμηση, Χειροτεχνία, Μόδα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες