Τεχνική της κλινικής συνέντευξης

Εκδότης:
Παπαζήσης
Έτος:
2008
ISBN:
9789600221916
Σελίδες:
214
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τεχνική της κλινικής συνέντευξης
Τιμή εκδότη:€13,78
Η τιμή μας: €12,40
στο καλάθι
Τεχνική της κλινικής συνέντευξης
Ο Antonio Alberto Semi αποτυπώνει στο βιβλίο του μια τεχνική της κλινικής συνέντευξης που στοχεύει στη διαμόρφωση μιας ψυχολογικής αξιολόγησης, στην κατασκευή μιας υπόθεσης εργασίας, στη διατύπωση μιας εξατομικευμένης θεραπευτικής πρότασης. Βεβαίως, κάθε τεχνική υπόκειται σε περιορισμούς και προϋποθέσεις. Η συγκεκριμένη, όπως αναφέρει ο συγγραφέας, "εφαρμόζεται σε άτομα με τα οποία είναι δυνατόν να αναπτύξουμε μία οποιαδήποτε συζήτηση στην καθημερινή μας ζωή. Δηλαδή στη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών, αλλά όχι σε όλους".
Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου φοιτητές ψυχολογίας, σε ιατρούς ειδικευόμενους στην ψυχιατρική αλλά και στους λοιπούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα. Συστήνεται τόσο στους "νέους" επαγγελματίες του χώρου, καθώς συμβάλει στην ανάπτυξη εκείνου του αισθήματος εμπιστοσύνης στον εαυτό τους που έχουν ανάγκη προκειμένου να διεξάγουν επιτυχώς μία συνέντευξη με έναν ψυχικά πάσχοντα, όσο και στους πιο "έμπειρους" που θα επιθυμούσαν να εμπλουτίσουν τη δική τους, προσωπική τεχνική με αυτή του συγγραφέα.
Ο αναγνώστης εύκολα θα διακρίνει την αμεσότητα, τη ζωντάνια, την παραστατικότητα του λόγου του Antonio Alberto Semi, ο οποίος, συχνά δεικτικός στα σχόλιά του, δημιουργεί την αίσθηση στον αναγνώστη ότι συνομιλεί απευθείας μαζί του.
Τίτλος βιβλίου:Τεχνική της κλινικής συνέντευξης
Τίτλος πρωτότυπου:Tecnica del colloquio
Εκδότης:Παπαζήσης
Συντελεστές βιβλίου:Semi, Antonio Alberto (Συγγραφέας)
Τριαντοπούλου, Αντωνία (Μεταφραστής)
Καπράλος, Γιώργος (Επιμελητής)
ISBN:9789600221916
Σειρά εκδότη:Κοινωνική Ψυχιατρική - Ψυχανάλυση
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Σημείωση:Πρόλογος: Π. Σακελλαρόπουλος, καθηγητής.
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Κλινική Ψυχολογία
Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες