Η σοδειά του κακού

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2016
ISBN:
9786180115420
Σελίδες:
648
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η σοδειά του κακού
Τιμή εκδότη:€22,20
Η τιμή μας: €19,98
στο καλάθι
Η σοδειά του κακού
Όταν η Ρόμπιν Έλακοτ ανοίγει το μυστηριώδες πακέτο που φτάνει στα χέρια της, τρομοκρατείται καθώς αντικρίζει ένα ακρωτηριασμένο γυναικείο πόδι.
Το αφεντικό της, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Κόρμοραν Στράικ, είναι περισσότερο ψύχραιμος. Υπάρχουν τέσσερα άτομα από το παρελθόν του που θα μπορούσαν να ευθύνονται γι’ αυτό και είναι και τα τέσσερα ικανά να διαπράξουν τις πιο βίαιες και άγριες πράξεις.
Καθώς η αστυνομία επικεντρώνεται στον δράστη που ο Στράικ θεωρεί τον λιγότερο πιθανό, ο ίδιος και η Ρόμπιν αναλαμβάνουν την υπόθεση και μπαίνουν στους σκοτεινούς και διεστραμμένους κόσμους των τριών άλλων αντρών. Αλλά η βία συνεχίζεται και ο χρόνος είναι αδυσώπητος.
Η σοδειά του κακού, το τρίτο βιβλίο της επιτυχημένης σειράς με πρωταγωνιστές τον Κόρμοραν Στράικ και τη δυναμική νεαρή βοηθό του Ρόμπιν Έλακοτ, είναι ένα πανέξυπνο μυθιστόρημα μυστηρίου με απρόβλεπτες ανατροπές, αλλά ταυτόχρονα και η ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που συναντιούνται στον δρόμο της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής τους.
Τίτλος βιβλίου:Η σοδειά του κακού
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Galbraith, Robert (Συγγραφέας)
Καψάλης Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9786180115420
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες