Περιοδοντολογία (τ.2)

Εμφυτευματολογία
Εκδότης:
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος:
2017
ISBN:
9789604522194
Σελίδες:
600
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Περιοδοντολογία
Τιμή εκδότη:€113,00
Η τιμή μας: €101,70
στο καλάθι
Περιοδοντολογία (τ.2)
Η "Περιοδοντολογία", ένας ιδιαίτερα σημαίνων κλάδος της Οδοντιατρικής, εκτείνει το πεδίο της από την πρόληψη των περιοδοντικών νόσων μέχρι τη χρήση εμφυτευμάτων.

Στο παρόν βιβλίο, όχι μόνο ενσωματώνονται οι τεράστιες γνώσεις που συσσωρεύτηκαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες με τη συνδρομή των Βασικών Επιστημών και της Ανοσολογίας, αλλά η Περιοδοντολογία παρουσιάζεται από κοινού με την Εμφυτευματολογία ως ενιαίο επιστημονικό πεδίο, πράγμα που έχει πλέον καθιερωθεί διεθνώς.

Το πλήθος των κλινικών δεδομένων και η λεπτομερής τους τεκμηρίωση, η αξιολογική ενημέρωση της βιβλιογραφίας και οι εκατοντάδες φωτογραφίες από το αρχείο των συγγραφέων που συνοδεύουν την έκδοση, συμπληρώνουν έναν τόμο που φιλοδοξεί να γίνει έργο αναφοράς για τις επόμενες δεκαετίες.

Από τους φοιτητές της Οδοντιατρικής μέχρι τους ειδικευμένους σε κάθε συγγενές πεδίο, το παρόν βιβλίο καθίσταται ένα εκ των ων ουκ άνευ σύγγραμμα όπου θα ανατρέχουν ολοένα και συχνότερα.

Ο παρών τόμος παρουσιάζει από κοινού τις ειδικότητες της Περιοδοντολογίας και της Εμφυτευματολογίας ως ενιαίο επιστημονικό πεδίο, σύμφωνα με τη διεθνή πλέον πρακτική. Η τεράστια εξέλιξη του κλάδου από τις γνώσεις που προσέθεσαν η Γενετική, η Ανοσολογία και άλλοι τομείς των Βασικών Επιστημών, μαζί με τη βιβλιογραφική τεκμηρίωση και εκατοντάδες φωτογραφίες από το αρχείο των συγγραφέων, συνιστούν μια έκδοση αναφοράς για το θέμα, η οποία θα συνοδεύει τους ενδιαφερόμενους κλινικούς και ερευνητές για τις επόμενες δεκαετίες.
Τίτλος βιβλίου:Περιοδοντολογία
Υπότιτλος βιβλίου:Εμφυτευματολογία
Εκδότης:Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Βρότσος, Ιωάννης Α. (Συγγραφέας)
Καρούσης Ιωάννης Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604522194
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2017
Σημείωση:Τιμή set δύο τόμων 190,00 ευρώ.
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες