Ενίσχυσε τον εαυτό σου με το εκκρεμές

Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2016
ISBN:
9786185218027
Σελίδες:
102
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ενίσχυσε τον εαυτό σου με το εκκρεμές
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Ενίσχυσε τον εαυτό σου με το εκκρεμές
Πλέον έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε επιπρόσθετους χάρτες στην έρευνά σας, όσον αφορά τις ενεργειακές επιβαρύνσεις που καλείστε να αποτινάξετε από τα ενεργειακά σας σώματα. Σίγουρα σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να υπάρχει επιμονή, υπομονή και κυρίως πίστη. Πίστη στη μη υλοποιημένη ενεργειακή σας Υπόσταση, η οποία, πιστέψτε με, είναι πολύ δυνατή, γεμάτη αγάπη και συγχώρεση. Θεωρώ πως όσοι έχετε πάρει την απόφαση να αποκτήσετε αυτό το δεύτερο βιβλίο, έχετε ήδη μπει στο νόημα των καθαρισμών των ενεργειακών τοξινών και, αντίστοιχα, των ενεργοποιήσεων των θετικών δηλώσεων. Δεν θα σταματήσετε ποτέ να ανελίσσεστε προς αυτήν την πορεία. Αυτό είναι όμως και το νόημα της έννοιας της «Ενεργειακής Αυτάρκειας».
Έτσι, σε αυτό το βιβλίο δίδονται τέσσερις διαλογισμοί, που βοηθούν πραγματικά στην αφύπνισή σας και, φυσικά, στο άνοιγμα του τρίτου ματιού. Πρόκειται για πνευματικές ασκήσεις που μπορείτε να επιχειρήσετε είτε μόνοι σας, είτε μέσω της οργάνωσης σε μικρές ομάδες ατόμων.
Το αποτέλεσμα είναι βέβαιο πώς θα σας ικανοποιήσει. Ο απώτερος στόχος είναι, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, να καταστεί καθένας και καθεμιά από εσάς ένα Εκκρεμές, δίχως να χρειάζεται εξωτερικά εργαλεία για να επικοινωνήσει με το Θεϊκό του κομμάτι. Όσο περισσότερο εξασκείστε, τόσο περισσότερο θα εξελίσσεστε.
Τίτλος βιβλίου:Ενίσχυσε τον εαυτό σου με το εκκρεμές
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Λεντούδη, Αργυρώ (Συγγραφέας)
ISBN:9786185218027
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2016
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες