Στου ονείρου μου την άκρη... φιλία έχω και αγάπη
Μια μικρή πεταλουδίτσα αποκτά για πρώτη της φορά αληθινή φίλη, που μαζί μοιράζονται τις αγωνίες, τους φόβους & τα όνειρά τους. Τι πολύτιμη σχέση η φιλία όταν είναι αυθεντική!
Πόση χαρά και ανακούφιση προσφέρει ειδικά σε αυτούς που πριν ζούσαν μόνοι, αποζητώντας με αγωνία την αποδοχή & τη φιλία στη ζωή τους!
Το τρυφερό αυτό Μουσικό Παραμύθι μαθαίνει στο παιδί την αξία που έχει το να μοιράζεσαι, να επενδύεις με θάρρος στη Φιλία, διώχνοντας για πάντα τη Μοναξιά.
Όλοι μας είμαστε ίδιοι κι όλοι διαφορετικοί.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, η γκριζοθαμπούλα η γκρίζα πεταλουδίτσα, δίνει ένα μεγάλο μάθημα ζωής για το σεβασμό στη διαφορετικότητα.
Τίτλος βιβλίου: | Στου ονείρου μου την άκρη... φιλία έχω και αγάπη |
---|
Υπότιτλος βιβλίου: | Μουσικό παραμύθι |
---|
Περιέχει: | CD. Μουσική σύνθεση: Αντωνέλλα Πουλούλη. |
---|
Εκδότης: | Διάπλους |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Τσακίρη - Παπαθανασίου Λητώ (Συγγραφέας) Λεωνίδου, Νίκη (Εικονογράφος)
|
ISBN: | 9789606873577 | | |
---|
Σειρά εκδότη: | Ξεκλειδώνω | Σελίδες: | 28 |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Δεκέμβριος 2015 | Διαστάσεις: | 30x24 |
---|
Κατηγορίες: | Παιδικά - Εφηβικά |

Μπέκας Βαγγέλης
O Βαγγέλης Μπέκας είναι συγγραφέας και σεναριογράφος. Έχουν εκδοθεί έξι μυθιστορήματά του, τελευταία από τα οποία είναι το ΜΑΥΡΟ ΦΥΛΑΧΤΟ, Ο ΓΙΟΣ ΜΑΣ και τα ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΕΛΜΑΤΑ, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Εργάζεται ως σεναριογράφος σε τηλεοπτικές σειρές και έχει σκηνοθετήσει διαφημιστικά book trailer, video art, ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους μυθοπλασίας. Έχει επίσης βραβευτεί από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος για τα μεγάλου μήκους σενάριά του ΤΟ 13ο ΥΠΟΓΕΙΟ και H ΧΥΤΡΑ. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, στη συνέχεια Mass Media, ενώ ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.
(Πηγή: "Βαγγέλης Μπέκας", 2023)