Βιοπληροφορική

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2016
ISBN:
9789605830281
Σελίδες:
594
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Βιοπληροφορική
Τιμή εκδότη:€97,00
Η τιμή μας: €92,15
Βιοπληροφορική
Αυτή πλήρως αναθεωρημένη έκδοση του παγκοσμίου φήμης μπεστ-σέλερ παρέχει στους αναγνώστες έναν πρακτικό οδηγό που καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των βασικών εννοιών στη βιοπληροφορική, από βάσεις δεδομένων έως προγνωστικούς και συγκριτικούς αλγόριθμους. Χρησιμοποιώντας σχετικά βιολογικά παραδείγματα, το βιβλίο παρέχει το υπόβαθρο και της στρατηγικές για τη χρήση πολλών από τις πιο ισχυρές και συνήθεις υπολογιστικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούνται για τις βιολογικές ανακαλύψεις. Η Τρίτη Έκδοση ενισχύει τις βασικές έννοιες που έχουν αντέξει στον χρόνο, ενημερώνοντας παράλληλα τον αναγνώστη για τις νέες και σημαντικές εξελίξεις σε αυτό το ταχέως εξελισσόμενο πεδίο. Με νέα πλήρως έγχρωμη εμφάνιση και πιο ευκρινή σχεδιασμό, η Βιοπληροφορική, Τρίτη Έκδοση παρέχει την πιο ευανάγνωστη, ενημερωμένη και σχολαστική εισαγωγή στο πεδίο για τους βιολόγους.
Η νέα αυτή έκδοση χαρακτηρίζεται από:
-Καινούργια κεφάλαια αναφορικά με γενωμικές βάσεις δεδομένων, προγνωστικές μεθόδους με τη χρήση αλληλουχιών RNA, πολυμορφισμούς αλληλουχιών, πρόγνωση της πρωτεϊνικής δομής, διαμοριακές αλληλεπιδράσεις, και πρωτεωμικές προσεγγίσεις για την ταυτοποίηση πρωτεϊνών.
-Λεπτομερή παραδείγματα που επεξηγούν τη στρατηγική χρήση των εννοιών που παρουσιάζονται σε κάθε κεφάλαιο, σε συνδυασμό με μια σειρά εκτεταμένων, περισσότερο απαιτητικών προβλημάτων κατάλληλων για χρήση στο μάθημα.
-Ειδικά πλαίσια θεμάτων και παραρτήματα που υπογραμμίζουν τις πειραματικές στρατηγικές και τις εξελιγμένες έννοιες.
-Βιβλιογραφίες με σημειώσεις, περιεκτικούς καταλόγους σχετικών ιστοσελίδων, και ένα εκτεταμένο γλωσσάρι των συνήθων όρων της βιοπληροφορικής, της γενωμικής και της πρωτεωμικής.
Η Βιοπληροφορική, Τρίτη Έκδοση αποτελεί απαραίτητο σύγγραμμα για ερευνητές, καθηγητές και φοιτητές όλων των επιπέδων στη μοριακή βιολογία και τη βιοπληροφορική, όπως επίσης και για ερευνητές που συμμετέχουν στη γενωμική, στην κλινική έρευνα, την πρωτεωμική και την υπολογιστική βιολογία.
Τίτλος βιβλίου:Βιοπληροφορική
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Μπαξεβάνης, Ανδρέας Δ. (Συγγραφέας)
Ovellette, B. F. (Συγγραφέας)
Χαμόδρακας, Σταύρος Ι. (Επιμελητής)
ISBN:9789605830281
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2016
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες