Σάσεναχ, η ξένη (τ.1)

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2016
ISBN:
9789604978724
Σελίδες:
528
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σάσεναχ, η ξένη
Τιμή εκδότη:€18,50
Η τιμή μας: €16,65
στο καλάθι
Σάσεναχ, η ξένη (τ.1)
Η σειρά Outlander, το εκδοτικό φαινόμενο της Diana Gabaldon, έκλεψε τις καρδιές του αναγνωστικού κοινού, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 10 γλώσσες, κατέκτησε τις σημαντικότερες λίστες best-sellers παγκοσμίως και ενέπνευσε την ομότιτλη τηλεοπτική υπερπαραγωγή!
Κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι ο ρομαντισμός, το μυστήριο, η περιπέτεια, οι έρωτες και το στοιχείο του φανταστικού, όλα δεμένα περίτεχνα σε ένα εξαίσιο λογοτεχνικό αποτέλεσμα, που σαγηνεύει τον αναγνώστη και τον ταξιδεύει σε ένα επικό παραμύθι.
Η ιστορία ξεκινά λίγο μετά το Β’ Παγκόσμιο, όταν η Κλαιρ Ράνταλ ξαναβρίσκεται με το σύζυγό της για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος στη Σκοτία. Εκεί, η ηρωίδα θα περάσει μέσα από έναν κύκλο μονόλιθων στα Χάιλαντς και θα μεταφερθεί ως διά μαγείας στη Σκοτία του 1743… όπου θα ζήσει ένα συγκλονιστικό έρωτα με τον νεαρό Σκοτσέζο πολεμιστή Τζέιμι Φρέιζερ.


Το 1946, η Κλαιρ Ράνταλ, μια στρατιωτική νοσοκόμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ξαναβρίσκεται με το σύζυγό της για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος στη Σκοτία. Η μοίρα όμως τους χωρίζει ξανά, όταν η ηρωίδα περνά μέσα από έναν κύκλο μονόλιθων στα Χάιλαντς και μεταφέρεται ως διά μαγείας στη Σκοτία του 1743. Εκεί, γίνεται ξαφνικά μια Σάσεναχ, μια ξένη σε έναν τόπο που μαστίζεται από τον πόλεμο και τις διαμάχες των φατριών.

Διχασμένη ανάμεσα στο πάθος και το καθήκον, τη βία και την προκατάληψη, η Κλαιρ θα ζήσει ένα συγκλονιστικό έρωτα με τον νεαρό Τζέιμι Φρέιζερ, ένα θαρραλέο Σκοτσέζο πολεμιστή. Το πάθος του Τζέιμι για τη μοιραία γυναίκα είναι τόσο παράφορο, που σύντομα η Κλαιρ θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην πίστη και τον έρωτα, παγιδευμένη ανάμεσα σε δύο ζωές εντελώς ασυμβίβαστες...
Τίτλος βιβλίου:Σάσεναχ, η ξένη
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Gabaldon, Diana (Συγγραφέας)
ISBN:9789604978724
Σειρά εκδότη:Outlander
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες