Μαγειρική και ζαχαροπλαστική

Εκδότης:
Τερζόπουλος Βιβλία
Έτος:
2017
ISBN:
9789606838361
Σελίδες:
392
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική
Τιμή εκδότη:€39,90
Η τιμή μας: €34,00
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική
Μέσα από τις 392 μεγάλες, πολύχρωμες σελίδες του αστραφτερού αυτού βιβλίου θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας. Με 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας.

Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και σε αυτούς που τώρα αρχίζει να τους απασχολεί το θέμα της μαγειρικής. Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το βιβλίο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής είναι ότι αποτελεί μια ανθολογία συνταγών που απαρτίζουν την σύγχρονη ελληνική κοσμοπολίτικη κουζίνα.

Μένοντας πιστοί στο πνεύμα της Χρύσας Παραδείση, οι συνταγές έχουν προσαρμοστεί με μεγάλη προσοχή στις διατροφικές απαιτήσεις της εποχής μας από την Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχο της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και βοηθός εκπαίδευσης σε ακαδημία ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου.
Τίτλος βιβλίου:Μαγειρική και ζαχαροπλαστική
Εκδότης:Τερζόπουλος Βιβλία
Συντελεστές βιβλίου:Παραδείση, Χρύσα (Συγγραφέας)
Τερζοπούλου, Αλεξία (Επιμελητής)
ISBN:9789606838361
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2017, 6η έκδοση
Κατηγορίες:Μαγειρική > Παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική
Μαγειρική > Ζαχαροπλαστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες