Ο Άγιος Βασίλης... Κοκκινοσκουφίτσα

Εκδότης:
Μέθεξις
Έτος:
2015
ISBN:
9789606796807
Σελίδες:
48
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο Άγιος Βασίλης... Κοκκινοσκουφίτσα
Τιμή εκδότη:€8,00
Η τιμή μας: €7,20
στο καλάθι
Ο Άγιος Βασίλης... Κοκκινοσκουφίτσα
Είναι ποτέ δυνατόν να μπερδέψουν τον Άγιο Βασίλη με την Κοκκινοσκουφίτσα; Κι όμως είναι! Κι αυτό γιατί ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να πάει να ζήσει για λίγο σ’ ένα μέρος ήσυχο, μακριά απ όλες τις δουλειές που έχει αναλάβει και τη φασαρία που τόσο τον κουράζει, ενώ, απ την άλλη, η Κοκκινοσκουφίτσα το 'σκασε απ' το σπίτι της για να γνωρίσει τη ζωή στην πόλη, επειδή λέει βαρέθηκε να κάνει όλο τα ίδια και τα ίδια στο μονότονο δάσος...

Και κάπου εκεί αρχίζουν να μπλέκονται τα πράγματα, και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και να πέφτουν τα ψέματα βροχή… ώσπου εμφανίζεται ο πασι[ά]γνωστος ανακριτής Σώτος Βρόντος, με σκοπό να απονείμει δικαιοσύνη!

Άραγε θα τα καταφέρει; Ε καλά, ας μην πάρουμε κι όρκο... Θα βρουν όλοι το δίκιο τους; Δεν θα το ’λεγα! Γιατί μη νομίζετε ότι μόνο ο Άγιος Βασίλης και η Κοκκινοσκουφίτσα πρωταγωνιστούν σ' αυτό το πολύ αστείο θεατρικό έργο, αλλά κι ένα σωρό γνωστοί μας ήρωες, όπως η Χιονάτη, η Βασιλίνα, οι Καλικαντζαρίνες, η μαμά και η γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας, ο κυνηγός αλλά και ο λύκος κι ένα σωρό άλλοι, έρχονται να βάλουν κι αυτοί το... χεράκι τους στην πολύπλοκη, αλλά ξεκαρδιστική, ιστορία μας.

Ένα έργο για παιδιά που δεν βιάζονται να μεγαλώσουν, αλλά και για μεγάλους που θέλουν να νιώσουν και πάλι παιδιά...
Τίτλος βιβλίου:Ο Άγιος Βασίλης... Κοκκινοσκουφίτσα
Εκδότης:Μέθεξις
Συντελεστές βιβλίου:Κίτρα, Μαρία (Συγγραφέας)
Παπανδρέου, Πηνελόπη (Εικονογράφος)
ISBN:9789606796807
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2015
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες