Όταν πέφτει το βράδυ

Εκδότης:
Δρόμων
Έτος:
2015
ISBN:
9789606942372
Σελίδες:
160
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όταν πέφτει το βράδυ
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Όταν πέφτει το βράδυ
Η νουβέλα "Όταν πέφτει το βράδυ" είναι η ιστορία μιας παρέας, τεσσάρων παιδιών που παρέμειναν φίλοι από το Δημοτικό σχολείο και ήταν πάντα μαζί μέχρι που αποφοίτησαν από το Λύκειο. Ο Αρίσταρχος σπούδασε μαθηματικός στο Καποδιστριακό, η Ναταλία Γαλλική Φιλολογία, ο Ερμής το οικονομικό στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε., ενώ το μαγκάκι της παρέας, η Θάλεια, σπούδασε στη Σορβόννη Ιστορία της Τέχνης και συντήρηση έργων Τέχνης. Επικοινωνούν μεν αλλά για χρόνια δεν βλέπονται.

Η ζωή τους ενώνει ξανά, όταν σκοτώνεται βίαια και άδικα ο αγαπημένος τους καθηγητής και μέντορας. Μετά την κηδεία μαθαίνουν από τη χήρα, ότι πρέπει να παραστούν στο άνοιγμα της διαθήκης...


Στη νουβέλα "Η πυρκαγιά", η Μαριάννα παρακολουθεί τις φλόγες να ζώνουν το Παρθεναγωγείο και ακούει τα σχόλια από τις συμμαθήτριες και τις καλόγριες. Θυμάται την ημέρα που οι γονείς της τής ανακοίνωσαν ότι θα πάει εσωτερική και όλα τα συναισθήματα που ένιωσε τότε και τα οποία ακόμη δεν ξεπέρασε. Θυμάται τη ζωή της εκεί μέσα.

Όλα τα γεγονότα, άλλα ευχάριστα (γιατί υπήρξαν και κάποια ευχάριστα) άλλα δυσάρεστα που τώρα πια δεν θα επαναληφθούν, μια και το Παρθεναγωγείο κάηκε.

Όλα τα συναισθήματα, ενός παιδιού οκτώ ετών και στη συνέχεια της έφηβης...
Τίτλος βιβλίου:Όταν πέφτει το βράδυ
Εκδότης:Δρόμων
Συντελεστές βιβλίου:Γιαννοπούλου, Ρέα (Συγγραφέας)
ISBN:9789606942372
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες