Θρυλία: Το ιαματικό ψυχοβότανο (τ.1)

Εκδότης:
Οσελότος
Έτος:
2015
ISBN:
9789605642877
Σελίδες:
444
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θρυλία: Το ιαματικό ψυχοβότανο
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Θρυλία: Το ιαματικό ψυχοβότανο (τ.1)
Μια επική περιπέτεια αρχίζει για τον Μάρκο, που ξαφνικά "ακούει" ό, τι δεν είναι δυνατόν να ακούσουν ανθρώπινα αυτιά και που "άκουσε" την ψυχή της θείας του της Αύρας να σπάει μυστηριωδώς. Μαζί με τη φίλη του την Λουίζα που έχει στην κατοχή της τον μαγικό Τριακοστό Πρώτο Τόμο και τον Αστρολάβο του Τύχωνα, θα αναζητήσουν το ιαματικό ψυχοβότανο.
Αναζητώντας το, τα δύο παιδιά θα περάσουν σε ένα Κόσμο γεμάτο από ζωντανούς Θρύλους, μάγισσες και άλλα θρυλοπλάσματα με μόνο σύμμαχό τους τον Λάντρο, το φτερωτό λιοντάρι που, από πέτρινο που ήταν, ζωντάνεψε μπροστά τους το βράδυ που πέρασαν από την Μυστική Πύλη του κάστρου του Παλαμηδιού.
Δεν έχουν παρά μόνο τρεις ημέρες χρόνο να βρουν το ιαματικό ψυχοβότανο.Με μια μικρή λεπτομέρεια... Ο Χρόνος, όπως και ο Χώρος στον Κόσμο της Θρυλίας, είναι ζωντανές οντότητες και κινούνται όπως και όποτε αποφασίσουν. Έτσι, οι τρεις ημέρες στον Θρυλόχρονο μπορούν να είναι από τρεις αιώνες μέχρι και τρία λεπτά. Θα προφτάσουν να φτάσουν στον ανόφθαλμο Ιεροφάντη και να σώσουν την ψυχή της Αύρας;
Τίτλος βιβλίου:Θρυλία: Το ιαματικό ψυχοβότανο
Εκδότης:Οσελότος
Συντελεστές βιβλίου:Αντωνιάδη Θάλεια Π. (Συγγραφέας)
ISBN:9789605642877
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2015
Σημείωση:Επανέκδοση: "Bookstars - Γιωγγαράς", 2013 με τον τίτλο "Θρυλία: Το φτερωτό λιοντάρι".
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες