Μαθηματικά Β΄ λυκείου

Εκδότης:
Πουκαμισάς
Έτος:
2015
ISBN:
9789606881695
Σελίδες:
616
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθηματικά Β΄ λυκείου
Τιμή εκδότη:€22,30
Η τιμή μας: €20,07
Μαθηματικά Β΄ λυκείου
«Πρέπει να μάθουµε και θα μάθουµε». Με τη φράση αυτή καλούσε ο David Hilbert, ένας από τους µεγαλύτερους µαθηµατικούς της γενιάς του, τους συναδέλφους του να λύσουν τα άλυτα προβλήµατα που ταλάνιζαν την περίοδο εκείνη τη µαθηµατική κοινότητα, έχοντας την πεποίθηση ότι στα µαθηµατικά δεν υπάρχει τίποτε «σκοτεινό» και δυσεπίλυτο.

Με το βιβλίο αυτό επιθυµούµε να δείξουμε στον µαθητή ότι στα µαθηµατικά δεν υπάρχουν αδιέξοδα και δύσκολα µονοπάτια· µε τη σωστή καθοδήγηση µπορούµε να προσεγγίσουµε όλα τα προβλήµατα που προκύπτουν και να τα αντιµετωπίσουµε µε επιτυχία.

Κάθε κεφάλαιο αποτελείται από ενότητες, οι οποίες ακολουθούν την εξής δομή:

Πλήρη θεωρία σε μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων, η οποία συνοδεύεται από παραδείγµατα.
Μεθοδολογία ασκήσεων µε λυμένες εφαρµογές, ώστε ο µαθητής να εφοδιαστεί µε τα κατάλληλα «εργαλεία» προκειµένου να επιλύσει ασκήσεις κάθε επιπέδου.
Πλήθος άλυτων εφαρµογών και ερωτήσεων, οι οποίες καλύπτουν όλες τις μορφές που µπορεί να συναντήσει ο µαθητής στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Φύλλα αξιολόγησης για την πλήρη αφοµοίωση της ύλης.
Όλα τα θέµατα της Τράπεζας Θεμάτων, στο τέλος κάθε κεφαλαίου.
Θεωρώντας ότι η επιτυχία οφείλεται τελικά σε µία οργανωµένη και μεθοδική επανάληψη, έχουμε συµπεριλάβει στο τέλος κάθε κεφαλαίου, αλλά και στο τέλος του βιβλίου, επαναληπτικά θέµατα και διαγωνίσµατα δοµηµένα µε τέτοιον τρόπο, ώστε να καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις που διαπραγµατεύτηκε ο µαθητής στα κεφάλαια που διδάχθηκε.
Τίτλος βιβλίου:Μαθηματικά Β΄ λυκείου
Εκδότης:Πουκαμισάς
Συντελεστές βιβλίου:Τάσος, Νίκος (Συγγραφέας)
ISBN:9789606881695
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2015
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα > Β' Λυκείου
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες