Ιστορίες πρωινού

Εκδότης:
MedNutrition
Έτος:
2015
ISBN:
9786188065758
Σελίδες:
56
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ιστορίες πρωινού
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Ιστορίες πρωινού
Το πρωί πρέπει να τρώμε σαν βασιλιάδες... Μια φράση που υποδεικνύει ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας... πόσω μάλλον για τα παιδιά που βρίσκονται στην ανάπτυξη!
Σαν γονείς όλοι σας έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες στην πρωινή προετοιμασία του παιδιού για το σχολείο. Άγχος και νεύρα για να σηκωθεί εγκαίρως, να ντυθεί, να πλυθεί, να φάει το πρωινό του. Μήπως το μόνο που ακούτε κάθε πρωί είναι "μαμά, μπαμπά 5 λεπτά ακόμα"; Τα παιδιά πρέπει να κατανοήσουν ότι ο χρόνος που επενδύουμε στο πρωινό είναι τελικά πιο πολύτιμος από τα λίγα επιπλέον λεπτά ύπνου. Ένα ισορροπημένο πρωινό μπορεί να εξασφαλίσει την καλή υγεία του παιδιού, μια σωστή ανάπτυξη, καλή σχολική απόδοση αλλά και καλύτερη διάθεση στην προσωπική του ζωή!
Με την ανάγνωση του κόμικ "Ιστορίες Πρωινού" τα παιδιά "μεταφέρονται" σε ένα οικείο και καθημερινό περιβάλλον, όπως το σχολείο. Ο Γιώργος, η Ελένη, ο Μάριος, ο Κώστας και η Μαρία θα παρουσιάσουν στα παιδιά ένα "μάθημα Διατροφής" με κύριο θέμα το πρωινό γεύμα. Τα παιδιά θα κατανοήσουν ότι πρέπει να γεμίζουν τις μπαταρίες τους συχνά για να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες - σωματικές αλλά και πνευματικές. Μέσα από ένα διάλογο στην τάξη μαζί με τη δασκάλα τους, οι ήρωές μας θα απαντήσουν σε ερωτήματα όπως τι σημαίνει ένα πλήρες πρωινό ή ένα ενδιάμεσο σνακ, τι επιλογές μπορούμε να έχουμε και σε τι μπορούν να μας ωφελήσουν. Κάντε λοιπόν τη διατροφική γνώση για το παιδί σας... παιχνίδι
Τίτλος βιβλίου:Ιστορίες πρωινού
Εκδότης:MedNutrition
Συντελεστές βιβλίου:Κουμπίτσκι, Αλεξάνδρα (Συγγραφέας)
Κυριανάκης, Θανάσης (Εικονογράφος)
ISBN 10:
ISBN 13:
6188065755
9786188065758
Πρώτη έκδοση:Ιούλιος 2015
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες