17 μήνες

Εκδότης:
Ελληνοεκδοτική
Έτος:
2015
ISBN:
9789605630850
Σελίδες:
168
Εξώφυλλο:
Μαλακό
17 μήνες
Τιμή εκδότη:€11,50
Η τιμή μας: €10,35
17 μήνες
Κάπου εκεί όπου η χαρά συναντάει τη θλίψη, το όνειρο τον εφιάλτη, η απελπισία την ελπίδα, η ζωή τον θάνατο, και αντιστρόφως..., κάπου εκεί όπου οι πιστοί αμφιβάλλουν για την πίστη τους, οι ανθρωποκεντριστές προβληματίζονται για την πίστη τους στις ανθρώπινες δυνάμεις, οι επιστήμονες αμφιβάλλουν για την επιστημοσύνη τους και οι ψυχολόγοι σιωπούν, βρίσκονται κάποια παιδιά όπως ο Δημήτρης, η Μαρίνα, ο Νίκος, ο Έρικ, ο Μάριος, η Εύη... και τόσα άλλα, που για άγνωστο, εν τέλει, λόγο, βρέθηκαν (και κάποια άλλα βρίσκονται) στο μάτι του κυκλώνα.

Ένας συνεχής πόλεμος κατά του παιδικού καρκίνου, με πολλές καθημερινές μάχες, που καταλήγουν άλλοτε σε νίκες και άλλοτε σε ήττες. Μάχες που δίνονται σε πολλαπλά επίπεδα από γενναίους μαχητές, μικρούς σε ηλικία αλλά τεράστιους στην ψυχή.

Σχεδόν δεκαεπτά μήνες ο εντεκάχρονος Δημήτρης πολέμησε με όση δύναμη είχε τον καρκίνο. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται η δύναμη της θέλησης, η δίψα για ζωή και, φυσικά, η επιτακτική ανάγκη να προσεγγιστεί ο παιδικός καρκίνος με διαφορετική οπτική και θεραπευτικές μεθόδους, αφού οι υπάρχουσες δεν επαρκούν.
Τίτλος βιβλίου:17 μήνες
Εκδότης:Ελληνοεκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Μωυσιάδου, Ελισάβετ (Συγγραφέας)
ISBN:9789605630850
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες