Χάρτινη μνήμη

Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2015
ISBN:
9786180203721
Σελίδες:
471
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χάρτινη μνήμη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Χάρτινη μνήμη
Κι αν δεν μπορείς να θυμηθείς παρά μόνο ένα πράγμα;

Η Μοντ, ηλικιωμένη μητέρα και γιαγιά, χάνει σταδιακά τη μνήμη της και την επαφή της με το παρόν. Παρ' όλα αυτά, αρνείται να ξεχάσει την καλύτερή της φίλη, καθώς είναι πεπεισμένη ότι η Ελίζαμπεθ έχει εξαφανιστεί και διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.

Κανείς όμως δεν εννοεί να ακούσει τη Μοντ - ούτε η αγανακτισμένη κόρη της, πόσω μάλλον η αστυνομία. Οπλισμένη με τις χειρόγραφες σημειώσεις της -τη χάρτινη μνήμη της, όπως η ίδια τις αποκαλεί- και την επιτακτική αίσθηση ότι η Ελίζαμπεθ χρειάζεται τη βοήθειά της, η Μοντ βάζει σκοπό να ανακαλύψει τι έχει συμβεί και να σώσει την πολυαγαπημένη της φίλη.

Η αναζήτηση της αλήθειας και οι ενδείξεις φαίνεται ωστόσο να την οδηγούν όλο και βαθύτερα στο μακρινό παρελθόν της, σε ένα από δεκαετίες θαμμένο μυστικό, η αποκάλυψη του οποίου θα έχει συνταρακτικές συνέπειες: την αινιγματική εξαφάνιση της αδελφής της λίγο μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.

Ένα μυθιστόρημα μυστηρίου με καταιγιστικό ρυθμό και μια καταπληκτική ηρωίδα. Η Μοντ θα σας κάνει να κλάψετε, να γελάσετε και, κυρίως, να μην την ξεχάσετε ποτέ.
Τίτλος βιβλίου:Χάρτινη μνήμη
Τίτλος πρωτότυπου:Elizabeth is Missing
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Healey, Emma (Συγγραφέας)
Τσιρώνη Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9786180203721
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες