Κόκκινο βαθύ

Εκδότης:
Όστρια Βιβλίο
Έτος:
2015
ISBN:
9786185053611
Σελίδες:
352
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κόκκινο βαθύ
Τιμή εκδότη:€15,90
Η τιμή μας: €14,31
Κόκκινο βαθύ
Το "Κόκκινο βαθύ" είναι ένα μυθιστόρημα που η πλοκή του είναι κεντημένη πάνω στον καμβά ενός μεγάλου έρωτα, τυφλού και αδιέξοδου και στην παράλληλη πορεία της ζωής δύο αδελφών με αντίθετες κοσμοθεωρίες.
Ο νεώτερος, ο Αλβίνος, με τις ιδέες καιτην στάση ζωής του, καταγγέλλει τις έκνομες επιχειρηματικές δράσεις του εύπορου αδελφού του Καλίν αλλά έμμεσα και του πατέρα τους, με καταγγελίες οι οποίες υποστηρίζονται και από ενέργειες της όψιμα «αφυπνισμένης» γυναικαδέλφης του Ραχήλ.
Η στάση ζωής και οι καταγγελίες του νεώτερου αδελφού για τις έκνομες δραστηριότητες του αδελφού του, παίρνουν και την μορφή της προαναγγελίας, θα έλεγε κανείς, της απώλειας της δικής του ζωής και μιας γενικότερης απειλής για το περιβάλλον και την ανθρώπινη ζωή. Ο δράστης μεγάλος αδελφός, θα συνεχίσει να ζει χωρίς τύψεις και κάποια ένδειξη έμπρακτης μετάνοιας μέχρι τα βαθειά του γεράματα, με μόνο του παράπονο τον αδιέξοδο και άτυχο έρωτά του.
Από συγκυρία δαιμονική, η γυναίκα αντικείμενο του έρωτά του, θα βρεθεί στο πλάι του στα στερνά του και θα τον φροντίζει, όχι από ερωτικό αλλά από ανθρώπινο ενδιαφέρον, χωρίς αυτός να γνωρίζει το ποια είναι αυτή η γυναίκα. Η συμπεριφορά της αυτή θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως επιθυμία της να τον ανταμείψει για τον ανήθικο αλλά παθιασμένο έρωτά του γι αυτήν επί τόσες δεκαετίες.
Τίτλος βιβλίου:Κόκκινο βαθύ
Εκδότης:Όστρια Βιβλίο
Συντελεστές βιβλίου:Νικολακόπουλος, Παναγιώτης Η. (Συγγραφέας)
ISBN:9786185053611
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες